כןאפשר לקבל דרך סמינר גור בב"ב קוד?
כןאפשר לקבל דרך סמינר גור בב"ב קוד?
איפה קניתם רהיטים?הייתי שם עם אחותי
קנינו קצת בגדים ועוד
יש דברים זולים וטובים
רעיון מבורך!
רהיטים מצאנו במקום אחר בירושלים הרבה יותר זול משם
גם במוצרי חשמל לא מצאתי מידי סוגים אבל הבנתי שאמור להיות בהמשך יותר דברים
@ditush זה נשמע שאת קשורה לשם
תעדכני שהגיע....
איך מחלקת רהיטים? מבחינת יחס, מקצועיות, מבחר ושרותהייתי שם עכשיו - מדהים קניתי גם מוצרי חשמל בזול מאוד, וגם חדר שינה - ב6500 ש"ח שבכל מקום אחר זה מגיע לסכומים של 12000 ש"ח ויותר- פשוט מקום מדהים - קצת עמוס, אבל שווה להגיע לשם מכל מקום בארץ - לא ראיתי כאלה מחירים זולים בשום מקום, קנינו שם בעבר גם פמוטות מדהימים, המחירים בריצפה.
אני לא מסכים עם מה שכתבו למעלה שיש יותר זול - אולי מכירות ביתיות - ולא מותגים או מוצרים לא תקינים לגמרי.
תוכלי לפרט על החדר שינה, מה כולל?הייתי שם עכשיו - מדהים קניתי גם מוצרי חשמל בזול מאוד, וגם חדר שינה - ב6500 ש"ח שבכל מקום אחר זה מגיע לסכומים של 12000 ש"ח ויותר- פשוט מקום מדהים - קצת עמוס, אבל שווה להגיע לשם מכל מקום בארץ - לא ראיתי כאלה מחירים זולים בשום מקום, קנינו שם בעבר גם פמוטות מדהימים, המחירים בריצפה.
אני לא מסכים עם מה שכתבו למעלה שיש יותר זול - אולי מכירות ביתיות - ולא מותגים או מוצרים לא תקינים לגמרי.
לגבי הקניה של הסירים,באמת אפשר לקנות שם הכול במחירים הכי זולים.
השירות מצוין וחוויית הקנייה מושלמת. חוסך אין ספור סיבובים בגאולה/רבי עקיבא וכדומה תחת השמש הקופחת או בגשמים...
מומלץ להגיע מיד אחרי האירוסין - אנחנו לא באנו מיד, חיכינו לקבל קודם דברים מהגמ"חים השונים לכלות, אבל כרגע רובם לא פעילים עקב הקורונה וקיבלנו מעט מאוד. בינתיים הזמנו במקומות אחרים שמלת כלה, פאה וכו', והצטערנו על כך.
בכל זאת הגענו לשם פעמיים מבני ברק, ויצאנו בשלל רב, ובזול.
קניתי גם למשפחה המורחבת סירים באיכות מעולה ובמחירים מצוינים.
האגף של בגדי ערב לא נראה לי כל כך מוצלח, אבל כל שאר האגפים מוצלחים ביותר.
קנינו לדוגמה קופסה לפאה ב-90 ש"ח. הפאנית שלנו אמרה שהיא מקבלת את הקופסה במחיר הזה, ומוכרת ב-150.
שמעתי שעכשיו פתחו גם מחלקת תכשיטים, שווה בדיקה.
אני באמת לא מבינה למה כל כך הרבה חתנים וכלות לא שָמעו את שִמעו של המקום. אנחנו דאגנו לספר על כך לכל הזוגות בסביבתנו, ולכולם זה היה חדש.
מומלץ בחום!!!
אשמח לתשובה,לגבי הקניה של הסירים,
מבחינתם זה בסדר שקונים גם מעבר למשפחה הגרעינית?
הם בודקים / שואלים?
כשבאים לשלם הם שואלים שם של חתן או כלה.אשמח לתשובה,
זה ממש חשוב לי.
נחשב גרעיני.לא רק למשפחה הגרעינית אלא גם לאחים ואחיות הנשואים.
דוקא לענין הקורונה גרעיני נחשב רק מי שגר באותו ביתנחשב גרעיני.
גם סבא וסבתא.
כשבאים לשלם הם שואלים שם של חתן או כלה.
זה מיועד לא רק למשפחה הגרעינית אלא גם לאחים ואחיות הנשואים.
האם החתן או הכלה צריכים להיות במעמד הקניה?נחשב גרעיני.
גם סבא וסבתא.
החתן כלה לא צריכים לבואהאם החתן או הכלה צריכים להיות במעמד הקניה?
לגבי סבא או סבתא - גם בת שלהם יכולה להגיע? כלומר - דודה של הכלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: