מוצרי חשמל אין הרבה אבח אמרו שיהיה בקרוב מבחר גדולהאם הם מתעסקים גם עם מוצרי חשמל וריהוט?
שמלות כלה זה נחמי ברוינר, אסתי פשנדזה ועוד לא זוכרתאשמח גם אני לדעת את הפרטים על התזמורות דווקא לא מנהג ירושלים.
בנוסף אשמח לשמוע פרטים על שמלות הכלה שלהם ועל עסקאות צלמים.
זקוקה לזה בדחיפות ויעזור לי מאד כיוון שאני לא ירושלמית והם לא עונים בטלפון והחתונה כבר ממש קרובה...
המון תודות
של אקסוס וברוקס מחיר בערך עד 70 ש"ח אם לא טועה ויש גם 50מישהו יודע איזו חברה של חולצות לגברים נמכרות שם ומה מחירן?
יש קצת הבדל בין אקסוס לברוקס... אבל ברוקס בלא יותר מ70 שח? וואו! שווה בטרוףשל אקסוס וברוקס מחיר בערך עד 70 ש"ח אם לא טועה ויש גם 50
לא מבינה בזה האמת... אבל אין יותר מ70 ש"ח שם לחולצהיש קצת הבדל בין אקסוס לברוקס... אבל ברוקס בלא יותר מ70 שח? וואו! שווה בטרוף
יש הרבה חברות של חולצות, זוכרת שברוקס ואקסוס בכל התויותמישהו יודע איזו חברה של חולצות לגברים נמכרות שם ומה מחירן?
תתקשרי אליהם יגידו לך , יש מצב שזו אחת בשם סיילם- חברה לקחה ממנהאשמח לדעת אם הסמינר הישן עובד איתם?
למי צריך לפנות כדי לקבל קוד כניסה?
מה המספר שלהם?תתקשרי אליהם יגידו לך , יש מצב שזו אחת בשם סיילם- חברה לקחה ממנה
02-5441331מה המספר שלהם?
02-5441331
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: