ממש מעניין!סתם מעניין, כרגע ביד 2 יש 30 דירות להשכרה ברמה א', 43 ברמה ה', 41 ברמה ד', 10 בג'1, ו4 בלבד בג'2.
כנראה שהרבה אנשים רוצים לגור שם...
רק תגיד לי פרט אחד כמה דירות יש בכל שכונה מהשכונות שמנית?
ומתי התאכלסו רמה ד' וכו'?
ממש מעניין!סתם מעניין, כרגע ביד 2 יש 30 דירות להשכרה ברמה א', 43 ברמה ה', 41 ברמה ד', 10 בג'1, ו4 בלבד בג'2.
כנראה שהרבה אנשים רוצים לגור שם...
עכשיו הבנתי את המשפט "שתי יהודים ארבע דעות"אפשר להבין מכל אחד איפה הוא גר. כל אחד משווק את העיר שלו
לא יודע גודל מספרי מדוייק, אבל הנתונים הם בערך כך: רמה א כ5000 יח"ד. רמה ה כ1500 (חלק ניכר עדיין לא מאוכלס). רמה ד כ6000 יח"ד (כנ"ל). ג1 כ2500 יח"ד. ג2 כ2200 יח"ד.ממש מעניין!
רק תגיד לי פרט אחד כמה דירות יש בכל שכונה מהשכונות שמנית?
ומתי התאכלסו רמה ד' וכו'?
איפה יש 6000 ? בד' 1/2/3/ וחצי מ- מארבע לא כולל חציה השני של ד' 4 וד' 5לא יודע גודל מספרי מדוייק, אבל הנתונים הם בערך כך: רמה א כ5000 יח"ד. רמה ה כ1500 (חלק ניכר עדיין לא מאוכלס). רמה ד כ6000 יח"ד (כנ"ל). ג1 כ2500 יח"ד. ג2 כ2200 יח"ד.
אתה צודק. בדקתי עכשיו באתר דירה בהנחה (רשום שם על כל הגרלה כמה דירות יש בסה"כ בפרוייקט) ומצאתי שיש מעל 7700 יח"ד ברמה ד1-2-3-4! (בד5 שעדיין לא התחילה להיבנות מתוכננות עוד 1036 יח"ד).איפה יש 6000 ? בד' 1/2/3/ וחצי מ- מארבע לא כולל חציה השני של ד' 4 וד' 5
והנה התוכנית שכולם מחכים לה מצטמקת לה וגם מתעכבת...
TheMarker | נדל"ןתוכל להעלות את הכתבה?
תודה
למה נראה לכםברור שרכסים תהיה הבית שמש הבאה!!!!! אני לא הייתי רוצה שזה יקרה כי אני אוהבת את השקט ,אבל זה מה שכרגע קורה וצריך להשלים עם המציאות... אז חלאס!!!! לטחון על הנושא הזה כי רכסים היא העיר החרדית הבאה! כמובן שגם עכשיו היא עיר חרדית...(שלא תבינו נכון...)
עכו זה רק 8 אלף דירות בלבדעכו.
כמה דירות יש היום בנויות בהוף הגליל?עכו זה ס"ה 8 אלף דירות
נוף הגליל זה 15 אלף דירות
עם המכרז הקרוב יהיה שם כבר יותר מ4000 דירות מול 1500 דירות בלבד בעכו
בקצב שיא: הממשלה אישרה הקמת שכונה חרדית חדשה בנוף הגליל - וואלה נדל״ן
תוך חצי שנה בלבד: תכנית הממשלה להקמת שכונה חרדית חדשה בנוף הגליל אושרה וכוללת 3,300 דירות חדשות ומאות אלפי מ"ר עבור שטחי מסחר ותעסוקה, מבני ציבור ועודnadlan.walla.co.il
זה עובדהוואלה!!!!!! בואו גם תעוף על החסידים......
לא רואה פוטנציאל חרדי בטבריההמקומות עם הפוטנציאל המעשית להיות עיר חרדית הבא הם לפי הסדר
1. עפולה
2. נוף הגליל
3. עמנואל
4. טבריה
5. אופקים
6. נתיבות
יש את שכונת המושבה ועוד, ויש תולדות אהרן סלאנים מודזיץ וציבור ספרדי גדוללא רואה פוטנציאל חרדי בטבריה
יש שם רציני רק ליטאים צאנז וקרלין
ואין שם בניה חדשה לחרדים
עפולה היא היחידית שכבר מבוססת כיום עם קהילה חסידית חזקה של קרוב ל700 בעלי דירות שיובואו לגור שם מויזנית בשנים הקרובות + עוד כ1000 משפחות ליטאיות שגרים ויובואו לגור שם בשנים הקרובות.וגם לא הייתי שם את עפולה במקום הראשון
נו נוויש תולדות אהרן סלאנים מודזיץ
כנראה שאתה לא מכיר מספיק את טבריהלא רואה פוטנציאל חרדי בטבריה
יש שם רציני רק ליטאים צאנז וקרלין
ואין שם בניה חדשה לחרדים
וגם לא הייתי שם את עפולה במקום הראשון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: