נכתב ע"י Srool;419500:- אני ממליץ על כתיבת קו"ח ע"י איש מקצוע.
יש חברות שמספקות שירותי כתיבה מקצועית של קורות חיים.נכתב ע"י גילי;419520:איש מקצוע לכתיבת קורות חיים?
מה כוונתך?
לידיעתכם - ב"מפתח" (מרכז לפיתוח תעסוקה לחרדים, אם אינני טועה) שנמצא בהר חוצבים בירושלים - עושים לכם את זה ללא תשלום.נכתב ע"י Srool;419524:יש חברות שמספקות שירותי כתיבה מקצועית של קורות חיים.
שבעצם יושבים איתך על כל הנתונים, נסיון תעסוקתי, השכלה וכו' וכותבים לך את זה בצורה מדויקת וברורה עם הדגשים הנכונים.
מידע אישי - זה באמת עוזר.
לא מחייב! אני שלחתי פעם קורות חיים למקום שכתבו שדרוש ידע בהנה"ח, ואין לי. יש לי ראש מתמטי טבל אין לי ידע בהנ"ח ולמרות זאת קיבלתי את העבודה....נכתב ע"י milk;419632:צריך לוודא גם שבמסמך יש את כל הפרטים שנדרשו בביקוש העבודה, כלומר, אם אנגלית שפת אם חובה ואין לכם את זה, אל תנסו. כי לכל פרט בבקשה - יש סיבה.
בהצלחה רבה.
נכתב ע"י כוכב103;419525:הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך הוא להתקשר לוודא שהגיע המייל/הפקס ששלחת,
ולהתקשר אחרי יומיים שוב אם משהו התקדם בענין.
לא בנודניקיות, אבל באדיבות ונחמדות זה יכול לקדם אותך.
נכתב ע"י Srool;427567:מעניין..
באמת יכול להיות שאם קורות החיים כתובים בכתב יד נקי, ברור ומסודר אז זה תופס את תשומת הלב של המעסיק (כי מי כבר כותב היום בכתב יד?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: