תודה מראש
יש לך את זה בסרטון יוט יוב ?תודה מראש
אם יש את זה למישהו ביוט יוב אני מוכן בשמחה להוריד ולשלוח במיילזה חמש שעות!!! ושוקל בערך 4 ג'יגה!
לא מוגזם קצת לבקש דבר כזה?
אני רואה שאתה נחמד ואדיב..אם יש את זה למישהו ביוט יוב אני מוכן בשמחה להוריד ולשלוח במייל
תודהאני רואה שאתה נחמד ואדיב..
בעיקרון נראה לי שצריך להוריד תוכנה / תוסף להורדה ישירות מיוט יובאז סתם שאלה,
למה אני לא מצליחה להוריד כלום מיוטיוב?
האם צריך לשלם להם דמי מנוי / פר הורדה?
או שזו קומבינה של מומחים?
או שכל אחד יכול להוריד את זה?
אשמח ללמוד ולהחכים.
בתודה לך מראש.
הבנתי.תודה
בעיקרון נראה לי שצריך להוריד תוכנה / תוסף להורדה ישירות מיוט יוב
אבל לי יש תוכנה חיצונית מותקנת במחשב להורדת סרטני יוט יוב [ לא זוכר מאיפה יש לי כך שאין לי איך להעביר את זה הלאה ]
4 גיגה זה לא מעט אבל מי שישלו אינטרנט מהיר קטן עליו
אם יש את זה למישהו ביוט יוב אני מוכן בשמחה להוריד ולשלוח במייל
יכול להיות שאפשר להשיג אותה פרוצה במתמחים טופיש תוכנה שנקראת IDM שמורידה כל קובץ מכל אתר, בעיקרון התוכנה בתשלום ח"פ אבל אפשר להתקין גרסת ניסיון חינם
ואחרי עדכון היא נחסמתיכול להיות שאפשר להשיג אותה פרוצה במתמחים טופ
איך זה יורד ??כדי להוריד כל קובץ מיוטיוב, יש להוסיף בשורת הכתובת את האותיות ss לפני המילה youtube וזה ירד, ככה:צפה בקובץ המצורף 1351019
מתי כותבים את זה?כדי להוריד כל קובץ מיוטיוב, יש להוסיף בשורת הכתובת את האותיות ss לפני המילה youtube וזה ירד, ככה:צפה בקובץ המצורף 1351019
אמור להיות להם פתרון לזהואחרי עדכון היא נחסמת
ניסיתי להוריד זה פשוט סיפור..........אז מי נרתם לזיכוי הרבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: