דרוש מידע מי יודע לפתור שאלה בהסתברות, דחוף?

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אמאלה אני לא הבנתי
אם יוצא לי אדום מה אני אמורה לכתוב? אדום? ואז יצא ירוק אכתוב ירוק.. נוכל להגיע לתשובה??
לא. תכתבי לעצמך כל צבע מה הוא מייצג. כי גם השאלה היא ככה.
יש לך 4 קבוצות של 5 פריטים. בשאלה זה היה 4 קבוצות של חמש אנשים, ואתה עושה 4 קבוצות של 5 פתקים.
אדום- מתכנתים
צהוב- מנהלה
ירוק- מכירות
לבן- מנתחי מערכות.

כשאתה קולט את הצורת עבודה הזאת אתה יכול לתרגם אותה לכל שאלת הסתברות, אבל במחילה, אני פשוט לא יודעת לכתוב תשובות של הסתברות. עברו יותר מידי מים בירדן מאז שלמדתי מתמתיקה.

מושייייי

משתמש חדש
לא. תכתבי לעצמך כל צבע מה הוא מייצג. כי גם השאלה היא ככה.
יש לך 4 קבוצות של 5 פריטים. בשאלה זה היה 4 קבוצות של חמש אנשים, ואתה עושה 4 קבוצות של 5 פתקים.
אדום- מתכנתים
צהוב- מנהלה
ירוק- מכירות
לבן- מנתחי מערכות.

כשאתה קולט את הצורת עבודה הזאת אתה יכול לתרגם אותה לכל שאלת הסתברות, אבל במחילה, אני פשוט לא יודעת לכתוב תשובות של הסתברות. עברו יותר מידי מים בירדן מאז שלמדתי מתמתיקה.
מה זה משנה אבל
אם יצא אדום-מתכנתים ואח"כ צהוב-מנהלה
אני רושמת
איך מגיעים לתשובה?
רק כתוב לי מה יצא כל פעם שעצמתי עינים..
נראלי התלהבתי יותר מידי.. 🤨

יעקב יעעקב

משתמש רשום
לגבי שאלה א הסיכוי שיבחר הראשון מהקבוצה הוא 100%[כי כל מי שיבחר הוא מקבוצה מסויימת]
לגבי שני מאותה קבוצה הסיכוי הוא19\4
לגבי שלישי 18\3
לגבי רביעי17\2
ולחמישי16\1
וצריך להכפיל את התוצאות אך אינני יודע איך אשמח אם תמשיכו אותי מכאן
נ.ב התשובה עם הפתקים אינה מתמטית אלא סטיסטית אקראית אכן לאחר כמה אלפי!!! ניסיונות נוכל להגיע לתוצאה קרובה במידה מספקת

English Tech

משתמש פעיל
זה אם הבודק הוא המשגיח מהישיבה. בלי להכליל, בדר"כ הבודקים אינם בעלי חוש הומור מהזן המתפלפל והמתפתל...
נראה שלא קראת את כל התשובה
היא נכונה ברעיון,
אבל היא לא התשובה הסופית לשאלה,
וכמובן לא תשובה תקנית לשאלה בהסתברות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה