זה כנראה כי המשקל של הקובץ כבד מידי.נכתב ע"י טבעונית;2206416:נראה שכולם יודעים חוץ ממני...
כשאני עושה כמו ההוראות בפורום, עולה קובץ סגור.
אינני מצליחה להעלות תמונה שתופיע כתמונה בהודעה, כמו שכולם עושים כאן...
נכתב ע"י אילוז;2206428:לוחצים על אטב משרדי בסרגל כלים אח"כ נפתח חלון בצד שמאל ואז לוצים על בחר קובץ בוחרים את הקובץ. אחר שהוא גומר לטעון את התמונה. לוחצים על העלה. ואם רוצים מוסיפים עד בבחר קובץ וכך הלאה. וכשגומרים סוגרים את החלון ושולחים
הבעיה היא שבצרוף תמונה הוא מבקש לדעת את המיקום שלה, כשהוא מציע קישור. איך אני אמורה להפנות לתמונה שנמצאת במחשב שלי.נכתב ע"י דיוק רב;2206421:מצרפים תמונה ב"מצב עריכה מתקדם", והתמונה עוברת למסך של ההודעה אוטומטית, רואים את זה רק אחרי שזה נכנס לאשכול
נכתב ע"י טבעונית;2206473:הבעיה היא שבצרוף תמונה הוא מבקש לדעת את המיקום שלה, כשהוא מציע קישור. איך אני אמורה להפנות לתמונה שנמצאת במחשב שלי.
נכתב ע"י יוסף שטיין;2207404:
היי,אשמח לקבל חוות דעת
האם התמונות מספיק ברורות לעריכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: