שמת לב מתי שאלו את השאלה?להעביר את הארבעס למסננת, לשטוף מעט ממי הבישול, לתבל ולהרקיד את המסננת עד שהכל מתערבב.
לתת להם להתקרר במסננת ואח"כ להעביר לאיחסון.
שמת לב מתי שאלו את השאלה?להעביר את הארבעס למסננת, לשטוף מעט ממי הבישול, לתבל ולהרקיד את המסננת עד שהכל מתערבב.
לתת להם להתקרר במסננת ואח"כ להעביר לאיחסון.
חם, כדי שהתיבול ייתפס'מתי לתבל אחר הבישול כשהחומוס חם או לחכות שהתקרר?
ניסיתי פעם לחסוך בסודה לשתיה (כפית שטוחה לחצי ק"ג -זה המינון המוצלח לריכוך מושלם) ובישלתי ובישלתי ובישלתי ובישלתי...... ולא התרכך. לא חזרתי על הטעותלגבי אבקת אפיה וסודה לשתיה:
אם שמים אותם בבישול החומוס או בהשרייה הם פשוט הורסים את כל הערך התזונתי של החומוס, ויטמנים וכד'. חבל!!!!!
אכן הם מרככים אותו אך עדיף פשוט עוד זמן בישול ויצאו רכים באותה מידה.....
עכשיו אני רואה , לפני שנה וחצי.........שמת לב מתי שאלו את השאלה?
יש גמחי''ם של ארבעסים......מה עושים אם התינוק נולד ביום שישי בבוקר? יש דרך לבשל ארבעס בלי להשרות לילה שלם?
דחוףףףףףףףףףףףףףף תודה
מבדיקת גוגל קצרה ראיתי שסודה לשתיה זה דבר בריא במינון, יש אפילו מחקרית שהוא אנטי סרטני.אני שמעתי שסודה לשתיה מומלץ לאלו שסובלים מצרבת שהחומוס והשעועית לא ידרום להם צרבת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: