עזרה מי יודע איך להכין ארבעס?

פישל לוי

משתמש מקצוען
מתי לתבל אחר הבישול כשהחומוס חם או לחכות שהתקרר?
חם, כדי שהתיבול ייתפס'
לגבי אבקת אפיה וסודה לשתיה:
אם שמים אותם בבישול החומוס או בהשרייה הם פשוט הורסים את כל הערך התזונתי של החומוס, ויטמנים וכד'. חבל!!!!!
אכן הם מרככים אותו אך עדיף פשוט עוד זמן בישול ויצאו רכים באותה מידה.....
ניסיתי פעם לחסוך בסודה לשתיה (כפית שטוחה לחצי ק"ג -זה המינון המוצלח לריכוך מושלם) ובישלתי ובישלתי ובישלתי ובישלתי...... ולא התרכך. לא חזרתי על הטעות
 

אבה שץ

משתמש רשום
כל העצות יפות ומוכרות, והכל כדי שהארבעס יצא רך, אבל בסוף טיבול כמו ארבעס בחנויות אף פעם לא מצאתי!!
אז אולי כאן יש מישהו שיודע?
1. הצבע דיי שחום
2. קצת מתקתק, לא נראה לי שזה בגלל מלח ופלפל!
קיצור אז מה עוד צריך לשים כדי להגיע להצלחה אמיתית וטעים טעים וממכר!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה