נראה כמו מבצעי בלאק פריידימה זה אומר??
צפה בקובץ המצורף 1007245
נראה כמו מבצעי בלאק פריידימה זה אומר??
צפה בקובץ המצורף 1007245
כן הבנתינראה כמו מבצעי בלאק פריידי
אני נכנסת לladymakup.com ושם זה באנגלית.מה זה אומר??
צפה בקובץ המצורף 1007245
אם עדיין רלוונטי לך, הזמנתי אתה הראשון כבר כמה פעמים ומרוצה מאד, עמיד בטירוף!מישהי הזמינה
את אחד האודמים האלה? הם עמידים
ואם כן אני מחפשת גוון ורוד אשמח להמלצה
Dermacol - 16H Lip Colour - Longlasting Lip Gloss
LONGLASTING LIP COLOUR by Dermacol. Long-lasting, double lip gloss. It guarantees an original, intense color that stays on the lips for up to 16 hours after application. It consists of 2 products, which are applied in two stages. The first one is a color that is a quick-drying lip gloss, which...www.ladymakeup.com
Golden Rose - Longstay - Liquid Matte Lipstick - R-MLL
LONGSTAY - Liquid Matte Lipstick by Golden Rose. It has a high level of coverage and excellent pigmentation. Despite the finish, it does not dry your mouth and does not leave the feeling of stickiness. The composition is enriched with vitamin E and avocado oil, which makes the lips moisturized...www.ladymakeup.com
אני הבנתי שהצבעים שלהם מקבילים לרבלוןאם עדיין רלוונטי לך, הזמנתי אתה הראשון כבר כמה פעמים ומרוצה מאד, עמיד בטירוף!
לגוון וורוד - אני אוהבת את 16, גוון ורוד בובתי מהמם.
יש לאודמים האלה פיגמנט חזק.
לא שמעתי על זה שמקביל לרבלון.אני הבנתי שהצבעים שלהם מקבילים לרבלון
את יודעת להגיד לי מה המספר ברבלון של גוון 16
מה מתוכם דומה ל- 185 של מיבליין (אם את מכירה?)לא שמעתי על זה שמקביל לרבלון.
ניסיתי את 1, 6, 15,16,21.
ומה הגוונים של האחרים?לא שמעתי על זה שמקביל לרבלון.
ניסיתי את 1, 6, 15,16,21.
לא זוכרת איך ה185.מה מתוכם דומה ל- 185 של מיבליין (אם את מכירה?)
ה1 יותר אפרסקי, 15 ורוד קצת נצנץ ודיי שקוף, 21 קצת יותר סגלגל וה6 ורוד אבל חזק יותר.ומה הגוונים של האחרים?
את פה?לא זוכרת איך ה185.
ה1 יותר אפרסקי, 15 ורוד קצת נצנץ ודיי שקוף, 21 קצת יותר סגלגל וה6 ורוד אבל חזק יותר.
יש לי כמה תמונות מהרשת ששמרתי לי של הגוונים השונים של האודם הזה.
לא יודעת אם יחסם או לא, אז תכתבו כתובת מייל ואעביר לכן.
אשמח לקבל המלצה על סומק בגוון ורוד מנצנץ מהאתר הפולני
איזה משלוח צריך לבחור באתר הפולני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: