נכון, גם לי מרגיש ככה. אבל לא בגלל שזה מהאתר הפולני. אני קניתי בארץ, כנראה שרבלון שינו את המרכיבים...לגבי רבלון, לא יודעת למה משום מה מרגיש שהמרקם שלו יותר מיימי ממה שהיה בעבר, נראה לך שזה קשור לזה שזה מהפולני או שזה משהו שאחיד בכל החנויות
נכון, גם לי מרגיש ככה. אבל לא בגלל שזה מהאתר הפולני. אני קניתי בארץ, כנראה שרבלון שינו את המרכיבים...לגבי רבלון, לא יודעת למה משום מה מרגיש שהמרקם שלו יותר מיימי ממה שהיה בעבר, נראה לך שזה קשור לזה שזה מהפולני או שזה משהו שאחיד בכל החנויות
הכי זולאני רואה שיש אפשרות לבחור סוג משלוח, במה לבחור??
@אני בעצמי.אני ממליצה על הבי בי קרם הזה הוא יותר טוב ונוח על העור פחות נוזלי וצבעים ממש טובים!! (מנסיון שימוש בשני הסוגים....)GARNIER - BB Cream - Classic - MIRACLE SKIN PERFECTOR 5-IN-1 - BB cream for normal skin
BB Cream - by Garnier. BB cream for normal skin. Long-lasting, moisturizing formula provides a feeling of comfort, hides imperfections and reduces signs of fatigue. In addition, it provides UV protection factor (SPF 10). Thanks to mineral pigments, the product leaves a subtle and natural finish...www.ladymakeup.com
עלי הקרם הזה ממש נוח וקליל
אני דווקא השתמשתי בו בשביל להוריד כבדות של מייקאפ ולהוסיף לחות...
כן מדיום זה הגוון הכהה יותר@אני בעצמי.
אשמח אם תוכלי לעזור לי בבחירת צבע: לעור מעט כהה -לקחת מדיום?
באתר דואר ישראלאיפה אפשר לעקוב אחר הזמנה?
אין לי כזה.עם מספר מעקב שיש בן PL
זה לבהירים?הזמנתי מייקאפ-קונסילר של גולדן רוז לפי ההמלצות כאן
תקשיבו מרקם מהמם מחמיא מאד ומחליק את העור ברמות
מה שכן הוא לא כיסוי מטורף
אבל למי שבא מייקאפ יותר קליל כאילו לא כיסוי מטורף אבל יפה ממש מומלץ
הצבע ממש טבעי ויפה ובהחלט שווה ומומלץ!!
מצרפת את הקישור -
Golden Rose - Total Cover 2in1 Foundation & Concealer (ladymakeup.com)
יש כמה צבעים.זה לבהירים?
מה עושים עם זה?נכון, גם לי מרגיש ככה. אבל לא בגלל שזה מהאתר הפולני. אני קניתי בארץ, כנראה שרבלון שינו את המרכיבים...
גם לי!מה עושים עם זה?
אני ממש אובדת עצות
רגילה לרבלון הוא עמיד לי ומכסה מצוין
רק שעכשיו המרקם השתנה ואיתו גם הגוון.
הי
המלצה לקרם לחות לעור רגיל יש?
תודה!
גם לי!
זה לא קשור באתר הפולני?
היה לי גם את אותו חשש
הוא ממש מימי!
תודה!של לוראל מצוין
תודה!
אפשר קישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: