אין במלאיתבדקי עם זהLirene - Shiny Touch - Mineral Shimmer - Mineral highlighter
Shiny Touch - Mineral Shimmer by Lirene. Highlighter. It combines several shades, so that depending on the effect you want to achieve and depending on your needs, you can apply individually or mix colors with each other. Effectively illuminates selected parts of the face, giving it the effect...www.ladymakeup.com
לעור מעורב שמן מומלץ אבקה או שימר צללית פחות נוזלי (שלא יראה מבריק ושומני)
אויש..
יש עוד סוגים
יש את השימר במארז של חפיסת שוקולד
עשיתי משלוח לפני 3 שבועות בערך
ועוד לא הגיע
יש למישהו מושג כמה זמן לוקח למשלוחים להגיע בתקופה האחרונה?
הם לא עמידים, אחרי ארוחה אחת הם יורדים (ואני אחת שאודמים עומדים עליה)עזרת לי
את יודעת לומר לי איזה מספר הוא קרוב לטבעי עם נגיעה ורדרדה?
מתייעצת עם המנוסות
הזמנתי מוצרים מהאתר הפולני לפני כשבוע, ועכשיו אני רוצה עוד מוצר, אפשר להוסיף אותו להזמנה וכך לחסוך משלוח נוסף? ואם כן איך עושים זאת?
3.24US $ 36% OFF|Bioaqua 30g אקנה טיפול חטט Remova אנטי אקנה קרם שליטת שמן לכווץ נקבוביות אקנה צלקת להסיר טיפוח פנים הלבנת|תכשירים לשיזוף פנים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא השתמשנו עם זה.......אתן רציניות שאתן מזמינות דברים כאלה מאליאקספרס???????
אמאלה מפחידות!!!
במיוחד אם זה רפואי וזה עובד לכו תדעו מה יש שם!!!!
מבחינתם גם לשים כמויות מטורפות של חומרים פעילים שמסוכנים לדברים אחרים בגוף והעיקר שיעשו תעבודה של העלמת החצ'קונים...
וזה דוגמא אחת....
תשמורנה על עצמכן!!!!
עדין מוקדם מדי בשביל לראות בארץהזמנתי לפני שבועיים וחצי ובמעקב משלוחים של דואר ישראל עדיין אין נתונים על דבר הדואר...
הגיוני שעוד לא יצא מפולין? באתר כתוב בסטטוס ההזמנה Finished מה זה אומר?
תוך כמה זמן הם מתחייבים לשלוח את החבילה?
יש אתר נוסף שאני יכולה לבדוק מה מצב החבילה?
אודה לעזרה!
לא מכירה את רבלון אבל גם אני מאוד בהירה ומשתמשת בזה ב 1Nמישהי יודעת לעזור לי עם הצבעים במייקאפים האלו?
אני רוצה לנסות את לוראל , אני בהירה, ברבלון אני משתמשת בגוון 200/220
מה זהה לזה כאן?
L'Oréal - True Match Super-Blendable Foundation - Face Foundation - 30 ml
The foundation TRUE MATCH by L'Oréal. Face foundation. Perfect for all skin types, including sensitive skin. It was enriched with a special nourishing serum. It has a formula that perfectly matches the skin tone and improves its quality after 2 weeks of regular use. The complexion becomes...www.ladymakeup.com
מישהי יודעת לעזור לי עם הצבעים במייקאפים האלו?
אני רוצה לנסות את לוראל , אני בהירה, ברבלון אני משתמשת בגוון 200/220
מה זהה לזה כאן?
L'Oréal - INFALLIBLE - 32H FRESH WEAR
INFALLIBLE - 32H FRESH WEAR by L'Oréal. Face foundation. It has a light and breathable formula that is resistant to abrasion (even when putting on and taking off the mask). It was enriched with vitamin Cg in the composition, which beautifully illuminates the skin and gives it a healthy and...www.ladymakeup.comL'Oréal - True Match Super-Blendable Foundation - Face Foundation - 30 ml
The foundation TRUE MATCH by L'Oréal. Face foundation. Perfect for all skin types, including sensitive skin. It was enriched with a special nourishing serum. It has a formula that perfectly matches the skin tone and improves its quality after 2 weeks of regular use. The complexion becomes...www.ladymakeup.com
לא מכירה את רבלון אבל גם אני מאוד בהירה ומשתמשת בזה ב 1N
איזה עוד חברות את יודעת מה הצבע שלך? אולי אוכל לעזור כך יותר.
ובלי קשר יש אתר פצצה שאת מכניסה כמה שיותר מוצרים שאת יודעת מה הצבע שלך והוא אומר לך בשאר המוצרים מה את צריכה לקחת. אני קניתי לפי זה כבר פעמיים והגיע פצצה
Findation.com | Foundation color matching for MAC, Revlon, Makeup Forever and more
Findation.com finds your perfect foundation color match in all liquid, mineral, loose and pressed foundations.findation.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: