כן, גם אני מבינה הרבה יותר מדבר או שניים אבל לא הצלחתי להסביר את זה בצורה מוצלחת....אני לא מאפרת
אבל מבינה דבר או שתיים באיפור...
כן, גם אני מבינה הרבה יותר מדבר או שניים אבל לא הצלחתי להסביר את זה בצורה מוצלחת....אני לא מאפרת
אבל מבינה דבר או שתיים באיפור...
אני קיניתי רימל של בירוג'יס משם הוא מהממם - לדעתי יותר יפה מהמבלייןמי קנתה רימל מהאתר הפולני, והיא מרוצה?
לפי ההגדרה שהבאת לגבי צבע העור שלך לא כל כך אפשר להבין מהו המספר המתאים, סורי.
עדיף לקחת שומני, וואלה לא עוזר לי משום כיוון אני רק יכולה להגיד לך שאם את לא אשכנזייה את בטוח לא 110 או 150.לעור מעורב - עדיף לקחת ליבש או לשומני?
הצבע עור שלי. הוא לא בהיר (אני לא אשכנזיה)
אבל אני ממש לא נקראת כהה
הכי ממוצע שיש
עוזר לך לעזור לי?
את יכולה להעלות את הקישור??אני קיניתי רימל של בירוג'יס משם הוא מהממם - לדעתי יותר יפה מהמבליין
(האתר לא זמין לי כרגע לתת לך קישור)
כן צריך ללכת לחנות להתאים אחרת חבל על כל שקל גם אם זה ממש זול.... וזה סתם ממלא ארונות מייקאפ שלא בצבע...לעור מעורב - עדיף לקחת ליבש או לשומני?
הצבע עור שלי. הוא לא בהיר (אני לא אשכנזיה)
אבל אני ממש לא נקראת כהה
הכי ממוצע שיש
עוזר לך לעזור לי?
טוב, אני לא יודעת מה העור שלך, אבל המייקאפ הזה הוא סטנדרט אם העור שלך הוא לא משהו חריג ויוצא דופן אז הוא מעולה!!כן צריך ללכת לחנות להתאים אחרת חבל על כל שקל גם אם זה ממש זול.... וזה סתם ממלא ארונות מייקאפ שלא בצבע...
מה שכן אתיכולה להלוות מחברה או משהו ולנסות מצבעים של אנשים אם לא רוצים ללכת לחנות ואז להתחייב על קניה אולי...
ואני סתם לא כ"כ ממליצה על המייקאפ הזה
לי הוא לא עשה כיסוי כמעט והייתי צריכה לשים הרבה חומר והוא התגבש לי מהר ממש... והיה נראה לא משהו...
הקיצר אני עברתי למייקאפ של גולדןרוז וכרגע ממש מרוצה!!
כן צריך ללכת לחנות להתאים אחרת חבל על כל שקל גם אם זה ממש זול.... וזה סתם ממלא ארונות מייקאפ שלא בצבע...
מה שכן אתיכולה להלוות מחברה או משהו ולנסות מצבעים של אנשים אם לא רוצים ללכת לחנות ואז להתחייב על קניה אולי...
ואני סתם לא כ"כ ממליצה על המייקאפ הזה
לי הוא לא עשה כיסוי כמעט והייתי צריכה לשים הרבה חומר והוא התגבש לי מהר ממש... והיה נראה לא משהו...
הקיצר אני עברתי למייקאפ של גולדןרוז וכרגע ממש מרוצה!!
יש לך קישור?
זה ממש לא מייקאפ, זה קונסילר, וודאי שהוא יכסה לך את הכל כי לזה הוא נועד.אני גוון 180 ברבלון והזמנתי את גוון 01 וממש מרוצהGolden Rose - Total Cover 2in1 Foundation & Concealer
Total Cover 2in1 Fundation & Concealer by Golden Rose. Foundation and concealer in one. Applied to entire face, it perfectly evens out skin tone, while used as camouflage it covers all discolorations and imperfections. The product has light, oil-free formula that helps to achieve the effect of...www.ladymakeup.com
אין לי עור יוצא דופן ומאז ששמתי לב לזה שאלתי הרבה בנות וכולם אמרו לי שהם גם שמו לב לזה...
אבל כמובן שכל אחת תתאים לעצמה ואף אחת דומה לחברתה....
זה מייקאפ וקונסילר זה הרעיון של 2 באחד...זה ממש לא מייקאפ, זה קונסילר, וודאי שהוא יכסה לך את הכל כי לזה הוא נועד.
אני גוון 180 ברבלון והזמנתי את גוון 01 וממש מרוצהGolden Rose - Total Cover 2in1 Foundation & Concealer
Total Cover 2in1 Fundation & Concealer by Golden Rose. Foundation and concealer in one. Applied to entire face, it perfectly evens out skin tone, while used as camouflage it covers all discolorations and imperfections. The product has light, oil-free formula that helps to achieve the effect of...www.ladymakeup.com
אין לי עור יוצא דופן ומאז ששמתי לב לזה שאלתי הרבה בנות וכולם אמרו לי שהם גם שמו לב לזה...
אבל כמובן שכל אחת תתאים לעצמה ואף אחת דומה לחברתה....
לי יש מסקרה של גולדן רוז יש את זה גם באתר( זה בצבע סגול )אני קניתי אותו ומרוצה ממששששששMAYBELLINE - LASH SENSATIONAL FULL FAN EFFECT MASCARA - 01 VERY BLACK
LASH SENSATIONAL FULL FAN EFFECT MASCARA . Thanks to the advanced technology the mascara creates a fan effect of eyelashes. Unique, silicone brush of various fiber lengths reaches every, even the shortest hair. This ensures extreme levels of thickening and curling. Light formula with a small...www.ladymakeup.com
הוא נוח עמיד לא מידי שעושה את הריסים כבדות ואבן כאלה... ומברשת נוחה למריחה ממשש
מאז שקניתי לא נמרח לי אפילו פעם...
בקיצור ממש מומלץ!
תוכלי להעלות קישור??, תודה!!!לי יש מסקרה של גולדן רוז יש את זה גם באתר( זה בצבע סגול )
הבעיה היחידה שהמוצר אזל מהמלאי!
בארץ זה עולה בערך 60 שקל אולי אפילו יותר
היא שווה כל שקל!
פותחת את הריסים ומאריכה אותם נוחה לשימוש ויחסית ממש עמידה
מה זאת אומרת?? התכוונת האם יש מחיר מינימאלי שממנו אפשר לקנות??בלת''ק.
יש מחיר מינימום להזמנה?
אין גוון 01, וגם לא מופיע שאזל מהמלאי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: