אני הזמנתי לפני חודש וחצי והגיע תוך שבועיים בדיוק!מישהי פה הזמינה לאחרונה וקיבלה כבר את החבילה?
הזמנתי לפני חודש ועדין אין מידע במעקב של דואר ישראל.
אני הזמנתי לפני חודש וחצי והגיע תוך שבועיים בדיוק!מישהי פה הזמינה לאחרונה וקיבלה כבר את החבילה?
הזמנתי לפני חודש ועדין אין מידע במעקב של דואר ישראל.
אה אוקי כנראה גם מה שיקרה לי, ואיך ידעת שזה הגיע לסניף?שלשום קיבלתי חבילה, חודש ושבוע בערך לא היה מידע בדואר ישראל, ורק כשזה הגיע לסניף ראיתי שפתאום התעדכן גם המעקב משלוחים.. (הם כותבים זמן משלוח עד 45 יום, ככה שעד שזה לא עובר אין לך מה לפנות אליהם)
כןאפשר לשלם רק דרך פייפאל???
אני לפני שלושה שבועות ולא הגיעהזמנתי מוצרים לפני שבועיים ועדיין לא הגיע
יש פלטת סמקים בכמה גוונים ושימר של מייקאפ רבולושן מעולה!אשמח לקבל המלצה למברשת טובה לסומק.- מנסיון
אשמח לקישוריש פלטת סמקים בכמה גוונים ושימר של מייקאפ רבולושן מעולה!
אצרף קישור בעז"ה מאוחר יותר
לוקח זמן בחודש האחרון...אני לפני שלושה שבועות ולא הגיע
יש לי את זואשמח לקישור
חשבתי שביקשת סומק אז המלצתי למעלה...אשמח לקבל המלצה למברשת טובה לסומק.- מנסיון
אני משתמשת בקרם פרמייר של עדה לזורגן,יש המלצות לקרם פנים לעור שמן?
יש לי קרם פנים שלהםמישהי יודעת מה איכות המוצרים של חברת eveline
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: