כותבת הרבה
משתמש פעיל
יכול להיות שהעלו מחירים? שבוע שעבר היה זול יותר... מישהי שמה לב?
Golden Rose - PRECISION EYELINER - Waterproof, quick-drying liner in a pen - INTENSE BLACK |
L'Oréal - Volume Million Lashes So Couture So Black - Bold Mascara - EXTRA BLACK |
MAYBELLINE - MASTER contour - V-SHAPE DUO STICK - 02 - MEDIUM |
Dermacol - TONING CREAM 2in1 - Moisturizing cream and primer - BISCUIT |
I Heart Revolution - FACE PALETTE - PRALINE - Contouring palette - (CHOCOLATE WITH PRALINE) |
תלוי בכמות המוצרים שהזמנת, לפי המשקל של החבילה.כמה עולה משלוח?
אה, אוקי, ואני יודעת מה העלות משלוח לפני שאני משלמת?תלוי בכמות המוצרים שהזמנת, לפי המשקל של החבילה.
כן,אה, אוקי, ואני יודעת מה העלות משלוח לפני שאני משלמת?
מה הסדר גודל? מתלבטת אם שווה לי.
כשאת ניגשת לקופה...אה, אוקי, ואני יודעת מה העלות משלוח לפני שאני משלמת?
אה, אוקי, ואני יודעת מה העלות משלוח לפני שאני משלמת?
את יכולה לראות בכל שלב שאת מוסיפה מוצרים לסל את עלות המשלוח בלי לגשת לקופה עדיין... תסתכלי בסל קניות הכי למטהכשאת ניגשת לקופה...
אה, אוקי, ואני יודעת מה העלות משלוח לפני שאני משלמת?
יכול להיות שהעלו מחירים? שבוע שעבר היה זול יותר... מישהי שמה לב?
מישהי הזמינה משהו מהםאני מחפשת מברשות לפנים.
מצאתי כמה סטים. האם יש משהיא שהתנסתה באחד מהסטים הללו ויכולה להגיד האם הם שווים את המחיר?
או שכדאי לי לקנות כל מברשת בניפרד. אשמח לקישורים אם נהננתם ממברשת או מסט מסוים.
LancrOne - SUNSHADE MINERALS - Set of 20 make-up brushes - SM2018
SUNSHADE MINERALS by LancrOne. A complete set containing 20 make-up brushes. The heads were made of extremely soft and easy-to-clean synthetic HD bristles. The set will work both for professionals and for people starting their adventure with make-up. Black shafts perfectly harmonize with the...www.ladymakeup.comHakuro - Set of 7 make-up brushes - Advanced
Advanced set of 7 brushes by Hakuro. Advanced set of facial make-up accessories. It consists of:- Brush H14 is made of synthetic bristles, two-color (brown-gray), which is embedded in a nickel-plated circular cap that is resistant to all kinds of mechanical damage. A brush handle made of wood...www.ladymakeup.comJESSUP - Classics Alchemy Brushes Set - Set of 15 make-up brushes - T407 Golden / Rose Gold
Classics Alchemy Brushes Set by JESSUP. Make-up kit. It consists of 15 brushes for face and eye makeup. It will allow efficient and trouble-free performance of any make-up, regardless of whether the person using them is a professional or amateur. Depending on the model, the brushes have...www.ladymakeup.comעדיפות לסטים.LancrOne - SUNSHADE MINERALS - Set of 15 make-up brushes - SM1518
SUNSHADE MINERALS by LancrOne.Set of 15 makeup brushes. They enable the make-up of eyes, lips and face. Synthetic HD bristles do not absorb cosmetics and are easy to clean. In addition, it does not irritate the skin, so it can be used by people with sensitive and prone to irritation complexion...www.ladymakeup.com
את אמורה לשנות למעלה את האתר לאנגלית ואז תראי הכל באנגלית ובשקליםמה השער היציג של המטבע PLN
מישהי הזמינה משהו מהם
או סט אחר של מברשות?
אשמח להמלצה.
תודה!
המשלוח שלי הגיע ברוך ה'!!!אז בשעה טובה הזמנתי, ותודה לכל אולו שסייעו והמליצו!!!
בערך עוד כמה זמן זה יגיע?
לחגים?
דרחגב, מי שרוצה לפתוח חשבון בפייפאל ולא מצליחה כי אין לה SMS וזה תוקע מיד בהתחלה, יש דרך לעקוף את זה...
את שמה את הבסיס ומעל זה צללית?עוד מוצרים מומלצים:
פודרה שקופה באבקה- על בסיס אורז- מעולה לעור שומני!!
PAESE - Rice powder with frozen wine extract
The Paese brand introduces natural products to the market, one of them is rice powder . It is the highest quality powder, extremely light, silky and easy to apply. The powder is white and perfectly fuses with the complexion, does not darken and does not give a whitening effect to the skin. It...www.ladymakeup.com
אחלה בסיס לצלליות!!
מלא מאפרות משתמשות בזה ליומיום!!
Essence - I Love Color Intensifying - EYESHADOW BASE
I Love Color Intensifying - EYESHADOW BASE by Essence. Intensifying base for eyeshadows. It's innovative, delicate formula will make eye make-up long lasting and flawless, and colors will not lose their intensity. Thanks to this cosmetic every shade becomes more expressive, more durable and...www.ladymakeup.com
את שמה את הבסיס ומעל זה צללית?
ומחזק את הפימנט...מומלץ לשים בסיס ועליו את הצללית
הבסיס שומר על העמידות..
מה הכוונה אין זכר? אין לך מס' מעקב?אני אשמח לדעת תוך כמה זמן המשלוח אמור לבוא ,
כבר שבועיים אם לא יותר
ואין שום זכר להזמנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: