מתי? לפני כמה זמן?אני שילמתי 35 ש"ח
מתי? לפני כמה זמן?אני שילמתי 35 ש"ח
אצלי כל פעם זה מה שהוא רושם
כמה זמן עד שההזמנה מגיעה?
הזמנתי כבר לפני שבועיים וחצי, ולא קיבלתי שום הודעה לבוא לקחת.
זה סביר?
לפני שבוע וחצימתי? לפני כמה זמן?
איפה את רואה שזה הגיע לארץ?הזמנתי לפני חודש, רק היום ראיתי שהגיע לישראל וזה בדרך ליעד...
באתר של דואר ישראלאיפה את רואה שזה הגיע לארץ?
אצלי זה תקוע הרבה זמן, מאז שנשלח מפולין, והאתר של דואר ישראל לא מזהה את מספר המעקב..
הם כותבים שאין מידע על פריט מחול שמספרו----באתר של דואר ישראל
מה הכוונה? גם אם הסכום מתחת ל75 $ ?דרך אגב, בגלל הקורונה יש גם מכס על המוצרים, תבדקו אם יוצא שווה...
אני הזמנתי הרבה פריטים ויצא לי 105 שקל מכס, לא כולל המשלוח,
אז כדאי לשים לב אם יוצא באמת שווה.
תבדקי עם המס' מעקב היכן זה עומד.. יכול להיות שזה כבר בסניף דואר שלך ורק לא קיבלת את ההודעה על דבר דואר
לא ככ הבנתי, ככל שמזמינים יותר- עלות המשלוח עולה או יורדת?ולגבי עלות המשלוח- זה לגרמי תלוי במשקל הפריטים.
כן. התשלום לפי משקללא ככ הבנתי, ככל שמזמינים יותר- עלות המשלוח עולה או יורדת?
אפשר לקנות באתר שלהם את חברת ARDEL, יש להם ריסים מצויינות (מכירה רק את הבודדים אצלם, לא את היחידה אחת בשלמות)יש המלצה על ריסים מלאכותיות?
משהי הזמינה משם פעם?
זה מגיע עם דבק?
כן אני גם באותה בעיה..... המלאי מתרוקן ומתמלא מיום ליום לא ברורמה קורה שם עם המלאי?
יש לי רשימה בסל קניות וכל יום כשאני רוצה להזמין יש מוצרים שחסרים במלאי,
כשהם חוזרים למלאי, מוצרים אחרים חסרים וכו'
ככה כבר שבוע. מישהי נתקלה בתופעה כזאת?
מברשת משיער טבעי לא טוב להשתמש איתה לחומרים רטובים כי אז היא תהרס, אבל יש מברשות מאוד טובות משיער סינטטי...למייקאפ (רטוב), שכחתי לציין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: