יותר נכון לשאולאם זה אמין לא מביאים לי משהו מפחיד כי המחירים ממש מצחיקים
ואם זה לא מאושר אז???מה שכן, תיזהרו עם חברות שאתן לא מכירות כי לא בטוח שהן מאושרות מטעם משרד הבריאות הישראלי....
בהצלחה!!
תנסי להוריד פריט כבד (כמו סבון פנים)כמה אמור לעלות משלוח? הגיוני 60 ש"ח ל15 פריטים?
מוזר לי שעדיין מתלהבים להזמין את המוצר הזה מחו"ל.יש מצב שכן שווה לקנות שם את המייקאפ של אסתי לאודר, הוא עולה ללא משלוח בסביבות 112 ש"ח ואם את מוסיפה עוד מוצרים כדי להגיע כמה שיותר קרוב ל75$ זה כן יכול להשתלם....
בתור אחת שמזמינה משם לא מעט זה אתר ממש משתלם!!!
אמנם את האודמים העמידים של רבלון אין שם אבל הרבה דברים שווים מאוד בהפרשים ענקיים מהמחירים בארץ יש שם!!!
מה שכן, תיזהרו עם חברות שאתן לא מכירות כי לא בטוח שהן מאושרות מטעם משרד הבריאות הישראלי....
בהצלחה!!
יש לי ספוגית שאני מאוד מרוצה ממנהיש קישור לספוגית טובה למייקאפ?
ובכלבו עדיקה בירושלים יכול לעלות פחותמוזר לי שעדיין מתלהבים להזמין את המוצר הזה מחו"ל.
אני קונה מייקאפ של אסתי לאודר בשאול תמרוקים ב-120 ש"ח
מברשת לאיזה מטרה?מחפשת מברשת איכותית משיער טבעי להזמין באתר הפולני
יש המלצות?
למייקאפ (רטוב), שכחתי לצייןמברשת לאיזה מטרה?
אשמח ממש גם להמלצות לזהלמייקאפ (רטוב), שכחתי לציין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: