למסירה אני אשמח...אני נשרפת לא משתזפת
ו180 היה לי ממש כהה. יש לי למסירה 2 סגורים...
וברצינות. זה הגוון היחיד שמתאים לי(150 של רבלון). מישהי מכירה מייקאפ מאותו סגנון בגוון זהה ויכולה להמליץ?
את מבני ברק?אני נשרפת לא משתזפת
וברצינות. זה הגוון היחיד שמתאים לי(150 של רבלון). מישהי מכירה מייקאפ מאותו סגנון בגוון זהה ויכולה להמליץ?
אני בחרתי את האופציה הראשונה- והגיע לי עד הביתאיזה צורת משלוח הכי ממומלצת?
וכן האם כדאי לצרף כמה ביחד על מנת להוזיל עלות מלוח?
איפה שמים את הקוד קופון?אני בחרתי את האופציה הראשונה- והגיע לי עד הבית
וחשוב!!!!
לא לעבור את ה75$!!!!
גובים מכס אח''כ בארץ,
זה גורם להרבה עוגמת נפש לאלו של יודעות מראש!
אל תעברו אפילו בקצת- הבנתי שהמכס על זה גבוה ממש!
ותחפשי קוד קופון פעיל שמוזיל את המחיר
היה לי אחד ששמתי פה, אבל עבר לו התוקף
אחרי שמלאת את הסלאיפה שמים את הקוד קופון?
הזמנתי שבוע שעבר גוון 150.זה לפריבילגיות בלבד??
אני מספר 150 וכבר חצי שנה שכותב לי זמנית אינו במלאי...
אכןלכל המעונינות:
קוד קופון קבלתי השבוע במשלוח:
GLOW10
כדאי שכל הזמן תעלו לכאן את הקודים שאתן מקבלות- זה עוזר מאוד לכולן כי מיד אחרי שמזמינים- בדרכ לא צריך את הקופון
יכולה להעלות קישור? מעניין אותי איך.הזמנתי שבוע שעבר גוון 150.
איך מעלים קישור?יכולה להעלות קישור? מעניין אותי איך.
תודה!
מה ההבדל בינהן?MAYBELLINE - LASH SENSATIONAL FULL FAN EFFECT MASCARA - 01 VERY BLACK
LASH SENSATIONAL FULL FAN EFFECT MASCARA . Thanks to the advanced technology the mascara creates a fan effect of eyelashes. Unique, silicone brush of various fiber lengths reaches every, even the shortest hair. This ensures extreme levels of thickening and curling. Light formula with a small...www.ladymakeup.com
MAYBELLINE - Lash Sensational Sky High Mascara - Lengthening and thickening mascara - 01 Very Black
Lash Sensational Sky High Mascara by MAYBELLINE. Mascara. It comes from the cult Lash Sensational series, which has been loved by many women. The Sky High version is equipped with an unique, flexible brush in the shape of a skyscraper, which will thoroughly comb the hair and evenly cover even...www.ladymakeup.com
אני משתמשת בשניהם והם מעולות!!!!
אפשר אותם?אני נשרפת לא משתזפת
איפה זה גודה?ברונזר סטיק של גולדן רוז
האמת לא יודעת אם יש אותו בפולני
אבל יש אותו בארץ בזול בחנות גודה - עולה 50 ש''ח מחזיק להמון המון זמן
ויש במיכל 11 אבל יקר יותר 70 ש''ח
בירושלים בגאולהאיפה זה גודה?
אני רק מוסיפה, שגם צריך לשים לב שדמי המשלוח גם כלולים ב-75$...וחשוב!!!!
לא לעבור את ה75$!!!!
גובים מכס אח''כ בארץ,
זה גורם להרבה עוגמת נפש לאלו של יודעות מראש!
אל תעברו אפילו בקצת- הבנתי שהמכס על זה גבוה ממש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: