את יכולה לשלוח לי מייל?ניתן להשיג מי הדסים בירושלים
פרטים באישי
raizelc16 בג'ימייל
את יכולה לשלוח לי מייל?ניתן להשיג מי הדסים בירושלים
פרטים באישי
יש הרבה מקומות שההדסים גדלים כשיחי נויאיפה ניתן להשיג הדסים במשך השנה?
אני השתמשתי כל פעם רק ביומיים שלוש הראשוניםכמה זמן להערכתך?
לא נראה לי שיש בעיה, זה טבעיהמי הדסים מתאים גם לתינוק בן שנה וחצי?
שכחת לכתוב עוד חלק שפחות נעים, לשפוך נוזל מהמקרר על ראש קריח...מניסיון -
חובה במקרר, בלי מקרר מתקלקל,
מחזיק מעמד עד שרואים עליו שניהיה מאוד ירוק כהה - עם ריח מסריח
בבישול - אין צורך 3 פעמים, יש ריח עז בכל הבית החלק הפחות נעים - 1
בנוסף - משאיר סימנים חומים על הבגד שיורד רק בהרתחה החלק הפחות נעים - 2,
לכן צריך להיזהר לרסס רק על בגד מאוד כהה / פיג'מה / בגד שניתן לכבסו בהרתחה למדתי מניסיון בחולצות לבנות
עובד פלאים - לאותו אחד שעשה את זה משיער דליל התעבה לשיער עבה
ולגבי עניין קדושת שביעית - זו מחלוקת בין החזו"א לאחרים (נידון רבות השנה לקראת חג סוכות, וכל המחמיר תובוא עליו הברכה...)אזהרה: ההדסים גורמים לגדילה מאוצת, מה שלפעמים גורם לשיער יותר כהה, ולמי שמאוד מפריע - אצל בנות צריך לנסות בזהירות...
אתה לא אמור לשפוך - אלא לרסס מתוך מיכל תרסיס (כמו של פאניות וכו') - זה לא כ"כ נורא...שכחת לכתוב עוד חלק שפחות נעים, לשפוך נוזל מהמקרר על ראש קריח...
תלוי על איזה ראש מרססים...אתה לא אמור לשפוך - אלא לרסס מתוך מיכל תרסיס (כמו של פאניות וכו') - זה לא כ"כ נורא...
אני שמה כל יום מי הדסים כבר למעלה מחודש ואני ממש רואה שיפורמה עוד עוזר לצמיחת שיער?
מי הדסים לא עזר לי ואני נואשת כמעט...
עוזר לצמיחה או רק למניעת נשירה?אני שמה כל יום מי הדסים כבר למעלה מחודש ואני ממש רואה שיפור
אני שמה את זה בשורשים של השיער ואז מסרקת טוב, משפריצה הרבה.
יש גם שמן קיק שאומרים שעוזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: