חידת ההיגיון הזאת, רומזת לדמות מפורסמת.
רצינו שילך אחריו
חושבים שיודעים? כתבו לי בתגובות!
רצינו שילך אחריו
חושבים שיודעים? כתבו לי בתגובות!
נדב ואביהוא?טוב...
נהנתי מהניסיונות, ואני מעודד בכל תוקף חידונאים: בואו בהמוניכם! אני אוהב חשיבה ואתגר, ואני נהנה מחידות שאני לא מצליח לפתור מרוב שהם טובות!
אז הנה החידה הבאה:
צמד דמויות שתמיד מוזכרות ביחד:
הנודע ביהודה זה אבא שלי
בהצלחה!
אני לא משאיר שום רמז, כדי להגביר את האתגר.
כן.יעקב אבינו?
בלק בן ציפורחידה נוספת:
בתוך מעטה הציפורניים
שם מסתתר אביו
תשובה נכונה!בלק בן ציפור
אם כבר, חנוך היה בן ירד. ועדיין לא הבנתי מה ההסבר למילה 'ועלה'. אולי כוונתך שעלה למעלה בעודו בחיים, כלומר שנכנס חי לגן עדן. - והאמת שבהתחלה חשבתי שהתשובה 'ירד ו' על ה', וזה 'אליה' שנעשה 'אליהו'. אבל המילה 'ירד' קשה..ירד בן חנוך
המילה ירד כבר מופיעה בחידה עצמה היא לא אמורה להופיע גם בפתרוןאם כבר, חנוך היה בן ירד. ועדיין לא הבנתי מה ההסבר למילה 'ועלה'. אולי כוונתך שעלה למעלה בעודו בחיים, כלומר שנכנס חי לגן עדן. - והאמת שבהתחלה חשבתי שהתשובה 'ירד ו' על ה', וזה 'אליה' שנעשה 'אליהו'. אבל המילה 'ירד' קשה..
@איזה מאמי, רוצה לנמק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: