נכתב ע"י aser;1657642:את זוכרת שהימים המשוגעים האלה הם חודשיים????
איך אפשר להנות כ"כ הרבה זמן מאי סדרי יום ובלגנים...?
אשרייך! גם אני רוצה להיות כזו!
נכתב ע"י תקוה;1657698:חבל שהם לא שנה. ממש חבל. היינו מספיקים יותר...
יש לנו תוכניות בכמות שתספק שנתיים. ואז בימים האחרונים כשלא מספיקים את ה-כ-ל אנחנו מצרפים כמה תוכניות. או פשוט מוותרים.
אני מכינה טבלת תוכניות. ובכל שבוע במוצאש אנו בוחרים מה נעשה השבוע.
אחרי שנגמרים החודשיים אנחנו תמהים, מה, רק חודשיים עברו? לנו זה נראה המון...
כ"כ הרבה הספקנו.
ימים משוגעים זה כיף חיים. אח... למה צריך לצאת לעבוד אם כל כך כיף בבית?
נכתב ע"י תירס;1659121:דבורי,
בקשת שרק נשים שאוהבות את החופש תגבנה, ואני כאמא עובדת שבמשך חודשיים אלו משתגעת עם הבנות (גם כשיש קיטנה, היא מתחילה ב 9:00, והילדה תתארח אצל משפחה אחת עד אז, והבחורה השכנה ממשפחה אחרת תוביל אותה לקיטנה וכו' וכו'), נמנעת מלכתוב לך תגובה.
אני רק מבקשת לא לראות בשבת כתבה ב"קטיפה" עד כמה שהחופש חיובי, תורם ומועיל, ועד כמה שדוקא נשים עובדות בחופש מסוגלות להנות ממנו ואיך, ברחמים!!
נכתב ע"י תירס;1659121:דבורי,
בקשת שרק נשים שאוהבות את החופש תגבנה, ואני כאמא עובדת שבמשך חודשיים אלו משתגעת עם הבנות (גם כשיש קיטנה, היא מתחילה ב 9:00, והילדה תתארח אצל משפחה אחת עד אז, והבחורה השכנה ממשפחה אחרת תוביל אותה לקיטנה וכו' וכו'), נמנעת מלכתוב לך תגובה.
אני רק מבקשת לא לראות בשבת כתבה ב"קטיפה" עד כמה שהחופש חיובי, תורם ומועיל, ועד כמה שדוקא נשים עובדות בחופש מסוגלות להנות ממנו ואיך, ברחמים!!
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1659134:ואם תראי?
את מוזמנת לדלג מראש.
מה יקרה?!
חני
נכתב ע"י במבה נוגט;1659181:הבעיה שזו כתבה מגמתית, בהודעה הראשונה היא "סתמה את הפה" לכל מי שלא אוהבת את החופש הגדול והנה עכשיו היא יכולה לכתוב שכל האמהות העובדות כן אוהבות אותו...
אין לי מושג מהי מטרת השאלה ואין לי ביקורת אני רק מבינה מאוד את ההרגשה שלה.
נכתב ע"י dvory;1659196:אויש, איך ביטוי יכול לשנות אווירה. כשאת כותבת 'סתמה את הפה'- זה נשמע כל כך גרוע. וגם לא מדויק. זה לא שמישהי פתחה אשכול על נושא החופש הגדול, ואני נכנסתי אליו והודעתי שאין להביע שום דיעה שלילית על החופש הגדול. פתחתי אשכול בעצמי על נושא ספציפי מסוים, ועליו בקשתי לשמוע. (ואגב, כל כתבה היא 'מגמתית'. ברגע שיש לה נושא מרכזי- היא 'מגמתית'.) זה כמו שאני אלך לרופאה אורתופדית ואתחיל לדבר אתה על כאבי הגרון שלי. מסכימה אתי שאני לא במקום הנכון? ואם היא תגיד לי: "גברת, את בכתובת הלא נכונה"- זה נקרא שהיא 'סותמת לי את הפה'? לא, זה נקרא שאני בכתובת הלא נכונה. ואני ממש לא הולכת לשקר ולכתוב שכל האמהות העובדות אוהבות את החופש הגדול. ממש ממש לא.
בכל אופן, אני מודה לך על התגובה, היא מחדדת את הרגישות ואת ההבנה, ובע"ה אשתדל מאד לכתוב גם על אלו שנגד החופש הגדול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: