אם יש לך ספר שלם (לא חייב ערוך, בטח לא מעומד) - התשובה היא כן. אם הספר טוב, ייקחו אותו.אז פשוט צריך לגשת להוצאת ספרים, להראות מוצר, ולקוות לטוב?
אם יש לך ספר שלם (לא חייב ערוך, בטח לא מעומד) - התשובה היא כן. אם הספר טוב, ייקחו אותו.אז פשוט צריך לגשת להוצאת ספרים, להראות מוצר, ולקוות לטוב?
ואיך פונים להוצאות הגדולות? מתקשרים לשירות לקוחות ומבקשים את משרד המנהל?אם יש לך ספר שלם (לא חייב ערוך, בטח לא מעומד) - התשובה היא כן. אם הספר טוב, ייקחו אותו.
יש לך ספר מוכן? אתן לך מייל של הנוגעים בדבר. (שלחי לי באישי)מתקשרים לשירות לקוחות
אין לי פרימיום. גם לא ספר מוכן.יש לך ספר מוכן? אתן לך מייל של הנוגעים בדבר. (שלחי לי באישי)
כלומר, השאלה שלך היא לא האם להוציא ספר, אלא האם לכתוב ספר........אני רוצה להתכונן לכשיהיה לי אחד כזה. ולראות אם שווה לי להשקיע בו.
זה בסופו של דבר מה שעוצר כותבים צעירים. (לאו דווקא בגיל, אלא בניסיון) הם מופתעים לגלות שלכתוב ספר זה לא כל כך קל כמו שהם חשבו...לא קל לכתוב ספר מעולה. להוציא אותו לאור זה החלק הקל.
נכון.כלומר, השאלה שלך היא לא האם להוציא ספר, אלא האם לכתוב ספר........
זה בדיוק:
זה בסופו של דבר מה שעוצר כותבים צעירים. (לאו דווקא בגיל, אלא בניסיון) הם מופתעים לגלות שלכתוב ספר זה לא כל כך קל כמו שהם חשבו...
לכתוב ספר טוב זו עבודה קשה.
אבל לשאול אם כדאי לכתוב - מעורר אצלי תהיות האם אכן הכותב רוצה לכתוב. והאם יעמוד בכל האתגרים שספר מציב.
כי כשרוצים לכתוב - זו תשוקה שאי אפשר לעצור אותה. זה בוער באצבעות. בוער בעצמות. פורץ החוצה בין אם תרצו ובין אם לא. הדבר שהכי מניע כותבים זו אהבה לכתיבה. לא כסף, (ברור שזה מניע טוב, אבל לא מספק. לא.) לא פרסום, אלא אהבה לכתיבה.
לי יש ספר. פניתי להו"ל וזה אכן יקר וגדול עלי. אשמח לעזרהיש לך ספר מוכן? אתן לך מייל של הנוגעים בדבר. (שלחי לי באישי)
יש ספרים ישנים, אגדות, שהיום יקראו להם פנטזיה.אז מה צריך לעשות, פנטזיה עם ערכים יהודיים?
אבל זה פנטזיה. אי אפשר לשלב שם אלמנטים מציאותיים!
בפרק שכתבתי כאן, יש בעיה?
האלימות? חוסר השמות היהודיים? הסגידה לתורת הגוף? (אני מנסה לדמיין מה יהיה למשגיחים לומר עליו...)
תכתבי לי באישי.אשמח לעזרה
ברור שאפשר להרוויח, השאלה היא כמה...ולשאלה הכי רווחת: אפשר להרוויח על ספרים טובים. כן. ואם הם מעולים, אפשר להרוויח הרבה. גם בהוצאה חרדית.
יש סיכוי שאת שולחת גם לי?יש לך ספר מוכן? אתן לך מייל של הנוגעים בדבר. (שלחי לי באישי)
לי יש ספר מוכן רק שהוא ספר שירה... כשפניתי לאור החיים לדוג אמרו לי שהם לא מתעסקים עם הסוגה. (מפה לשם התברר שעריכה תעלה לי 6000 אז זנחתי את החלום עד שיהיה לי את הכסף... מבאס...)יש לך ספר מוכן? אתן לך מייל של הנוגעים בדבר. (שלחי לי באישי)
הז'אנר הזה אכן לא הולךספר שירה.
טוב.. קברתי אותו סופית נחכה ללוטוהז'אנר הזה אכן לא הולך
לא חושבת שיש מה לנסות בהוצאות אחרות.
גם בציבור הכללי ידוע שספרי שירה לא נכללים ברשימות הבסט סלר.
חבל להשקיע ולהתאכזב.
כמובן שתמיד יש הפתעות, אבל במקרה של ספרי שירה הן נדירות.
אשמח גם כן לקבל את המייל המדובר.יש לך ספר מוכן? אתן לך מייל של הנוגעים בדבר. (שלחי לי באישי)
אפשר דוגמיות?לי יש ספר מוכן רק שהוא ספר שירה...
אני הייתי מחליף סמלטוב.. קברתי אותו סופית נחכה ללוטו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: