|
ספרדימה הסגנון - אוכל אשכנזי או ספרדי?
וא"א לשתף כאן או בדרך אחרת?ספרדי
בכל מצב המיזם הסתיים וכנראה שאין אפשרות להאזין שוב למתכונים ולטיפים, מי שהשתתפה היום בשידור החי מקבלת למייל את המתכונים והטיפים.
ומה בקשר לחוברת המתכונים? קיבלת אותה? מותר להעביר?ספרדי
בכל מצב המיזם הסתיים וכנראה שאין אפשרות להאזין שוב למתכונים ולטיפים, מי שהשתתפה היום בשידור החי מקבלת למייל את המתכונים והטיפים.
יש לי את המתכון שאת מחפשת הוא מופיע בחוברת המתכונים הדיגיטלית שנשלחה במייל, אפשר להעלות לכאן?אני הספקתי לרשום שלושה מתכונים מהתוכנית, תהנו
אני מחפשת ממש את המתכון שלה של הקוביות בשר עם גרגירי חומוס ופטריות, מי שיש לה, ממש אשמח לקבל אפילו מתכון חלקי
זה היה מיזם חינמי לגמרייחינמי אבל לא ממש...אני שמעתי את רוב השיעורים, בכל מקרה אשמח אם לפחות תרשמי רק את המתכוןם של הבשר שהוא וודאי התפרסם חינמי בשיעורים, עזרה גדולה
מבחינה הלכתית זה מותר, יש לזה דין של נכס שיצא משליטת הבעלים שלו
איך מקבלים?היה סוג של שידור חי בסוף המיזם החינמי ומי שהתחברה לשידור מקבלת אחר-כך את החוברת למייל במתנה
זה היה מיזם חינמי לגמריי
עשו אותו כבר 3 פעמים מאז שהשתתפתי
בהאזנה טלפונית
ולהעתיק זה קצת ארוך בשבילי כי זה קובץ סגור
אני כן רוצה לעזור לך השאלה איך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: