אני עשיתי אתמול והטענתי היום הלך חלק ביותרמשהי הטעינה דרך בנות אלישבע?
לא ברור איך זה הולך..
נרשמתי ושילמתי כבר לפני כמה ימים ועדיין לא התעדכן לי ברב קו פרופיל סטודנט מורחב כמו שהם מבטיחים - תוך 24 שעות..
גם לא מצליחה לדבר עם נציג
אני עשיתי אתמול והטענתי היום הלך חלק ביותרמשהי הטעינה דרך בנות אלישבע?
לא ברור איך זה הולך..
נרשמתי ושילמתי כבר לפני כמה ימים ועדיין לא התעדכן לי ברב קו פרופיל סטודנט מורחב כמו שהם מבטיחים - תוך 24 שעות..
איך הטענת? אולי אני עושה משהו לא נכון??אני עשיתי אתמול והטענתי היום הלך חלק ביותר
תתקשרי לסמינר עצמומשהי הטעינה דרך בנות אלישבע?
לא ברור איך זה הולך..
עדכניתי דרך הטלפוןאיך הטענת? אולי אני עושה משהו לא נכון??
אני עשיתי דרך הקישור הזה ועובד לי פצצה רק שאלה אחת איפה מקבלים את הכרטיס סטודנטשלום וברכה!
ביום ראשון נסגר הרישום של מכון למורים- לגברים, ובימים הקרובים נסגר גם הרישום לנשים!
לפרטים והרשמה-
את הרישום ניתן לבצע בעצמך, בקלות כבר עכשיו דרך המס' טלפון : 036791789, ולהקיש את הקוד נציג: (כדי לקבל הנחה ברישום).
את הרב קו אפשר להטעין בקלות לאחר 24 שעות מהרישום, דרך האתר/האפליקצייה של רב קו אונליין, או אצל הנציגים.
השנה אין צורך בתמונה/כרטיס או אישור לימודים, הכל מדווח באופן אוטומטי לרב קו אונליין....
לכל שאלה ניתן ליצור קשר במספר: 0548498328
או במייל NB8090100 @ GMAIL . COM
שימו לב!
מומלץ להירשם דרך נציד שיש מס' טלפון ליצירת קשר!
איפה אפשר עדיין לעשות סטודנט בזול?כן.
אפשר לאורך כל השנה.
קישור?אני עשיתי דרך הקישור הזה ועובד לי פצצה רק שאלה אחת איפה מקבלים את הכרטיס סטודנט
הצלחתי לעדכןמשהי הטעינה דרך בנות אלישבע?
לא ברור איך זה הולך..
לא יודעת...איפה אפשר עדיין לעשות סטודנט בזול
איפה אפשר עדיין לעשות סטודנט בזול?
מישהו יכול לענות לי על זה?שאלה:
האם במקומות שעשיתם סטודנט(פיקטיבי או שלא..) דרשו תשלום נפרד על הכרטיס סטודנט עצמו?
כלומר תשלום על הלימודים+תשלום על הנפקת הכרטיס?
אשמח לדעת.
תודה!
בד"כ גביה אחתמישהו יכול לענות לי על זה?
מדברת על מישהו מהשנתיים האחרונות.
אומרים שזה דמי טיפול..בד"כ גביה אחת
היו פעמים של גביה נפרדת
תסתכל לפי הסכום הסופי כולל הכל, כמה דורשים ממך.
בעמדות על הקו מספיק אישור לימודיםוהאם בשביל הטענת הרב קו צריך את הכרטיס או מספיק אישור לימודים?
צריך כרטיס סטודנט + אישור לימודיםבעמדות על הקו מספיק אישור לימודים
לא ברור על מה שילמתם ומה קיבלתםאומרים שזה דמי טיפול..
שילמנו על הלימודים תשלום מלא ומכובד (לא פיקטיבי, אמיתי אמיתי)
זה משהו תקין או ניצול?
והאם בשביל הטענת הרב קו צריך את הכרטיס או מספיק אישור לימודים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: