אם את לא מקבלת מיד את יכולה להתקשר למספרים המופיעים למעלה והם ישלחו לךוקיבלת מיד כרטיס + אישור לימודים?
רוצה לדעת לפני שאני עושה שבאמת אקבל מיד את הפרטים כדי שאוכל לעשות מיידית כי לא בטוחה שעובדים שם בסמינר בפועל
תודה
אם את לא מקבלת מיד את יכולה להתקשר למספרים המופיעים למעלה והם ישלחו לךוקיבלת מיד כרטיס + אישור לימודים?
רוצה לדעת לפני שאני עושה שבאמת אקבל מיד את הפרטים כדי שאוכל לעשות מיידית כי לא בטוחה שעובדים שם בסמינר בפועל
תודה
רק נשיםמעלות זה רק לנשים או גם לגברים?
אני לא יודעת אם זה בגלל שעשיתי בחול המועד- אז זה לא נשלח ישר,וקיבלת מיד כרטיס + אישור לימודים?
תודה
תודה , באמת עשיתי כך ועידכנתי פרופיל ברב קו אונליןאני לא יודעת אם זה בגלל שעשיתי בחול המועד- אז זה לא נשלח ישר,
אז נכנסתי שוב לקישור שנרשמתי ממנו והקלדתי מספר ת.ז. והכל ואז זה נשלח.
רשמתי גם את אחותי ואמא שלי וזה נשלח ישר, מקסימום נכנסים שוב לקישור וממלאים- זה מרענן את זה ושולח מיידית.
או לחלופין כותבים מייל לסמינר וישלחו לך.
מה שבטוח זה שהאישור והכרטיס נוצרים אוטומטית במערכת.
בלת’’קאני מחפשת השנה לעשות.
במקום אמין
יש מישהי שעשתה בהצלחה סטודנט?
המלצה וקישור או מייל
מה דעתכם על מעלות?
למה?אני עשיתי דרך מכון למורים ואני די מאוכזב מהשירות שלהם
יש, עם סניפים בכל הארץ לגברים ונשיםתכלס
איפה הכי זול, מהיר ואמין לעשות סטודנט?.
לפני שנתיים עשיתי כרטיס לשנתיים ב- 250 ש''ח
יש דבר כזה היום?
אז אני עשיתי כבר מיום שני וזה עדיין לא מעודכןלמה?
אני יודעת על מישהו שעשה בחמישי בערב, היום בצהרים הטעין כבר...
מה זה לא מעודכןאז אני עשיתי כבר מיום שני וזה עדיין לא מעודכן
וכנראה אצטרך גם מחר לשלם על הנסיעות שלי
כנראה תקלה בפרטים שלכם, צרו קשר עם הנציג ותבדקו מה קרה.אז אני עשיתי כבר מיום שני וזה עדיין לא מעודכן
וכנראה אצטרך גם מחר לשלם על הנסיעות שלי
אני עשיתי כעת, הסמכתי על מה שכתבו (מכון למורים) שהפרופיל מתעדכן תוך מספר שניות ואין צורך לצאת מהבית.מה זה לא מעודכן
באיזה שלב אתה אוחז ואיפה הסתבכת?
אולי אוכל לעזור
בשביל חודשי לא צריך סטודנט.אני צריך להטעין כעת חודשי.
אוקיי, וכמה השנתי?בשביל חודשי לא צריך סטודנט.
זה עולה אותו דבר עם סטודנט ובלי סטודנט.
שנתי יש רק לסטודנט, וזה עולה בסביבות 1300 שקל, כרוך בהעלאת מסמכים.אוקיי, וכמה השנתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: