התייעצות מישהי התנסתה עם מכשיר לייזר ביתי של לבן+?

קרקע

משתמש רשום
מישהי התנסתה עם מכשיר לייזר ביתי של לבן+? פורסם בקטיפה
או שיש המלצה למכשיר אחר- מנסיון בלבד!?

tovi100

משתמש פעיל
גם אני מתענינת...
נראה שעוד אין לזה קונים...

captain

משתמש חדש
מכשיר של בראון פרו 5
יש על זה אשכול שנותן מלא מידע תעשו חיפוש..

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא מומלץ בכלל, מכירה מלא שקנו, ובסוף הלכו למכון לייזר נורמלי

mf868

משתמש פעיל
אני משתמשת כבר חצי שנה עם הסנסילייט צריך מעט סבלנות אבל לאט לאט רואים תוצאות מדהימות

mf868

משתמש פעיל
אני משתמשת כבר חצי שנה עם הסנסילייט צריך מעט סבלנות אבל לאט לאט רואים תוצאות מדהימות

לי יש מכשיר לייזר של חברת סנסיקה כבר חצי שנה צריך סבלנות אבל אני רואה תוצאות מדהימות יש לו 6 עוצמות אנרגיה 1 ממש לא מורגש עד 6 שגם הוא לא מאוד חזק אפשר לכוון לאיזה עוצמה טוב לך ואני חושבת שלאט לאט אפשר לעלות עם העוצמה. כי מתרגלים אז הוא פחות רגיש
מבחינת מחיר באתר הוא עולה 2800 ש"ח
שירות ואחריות יש לך 60 ימי ניסיון עם את לא מרוצה אפשר להחזיר את המכשיר ומקבלת החזר מלא
יש גם ליווי של קוסמטיקאיות לכל שאלה
וגם אחריות על הפולסים לכל החיים וגם פינצה עם תאורת לד
אני מארגנת קבוצת רכישה במחיר מוזל יותר 1780 שקלים מי שמעונינת שתפנה
ל 0548465868
בבתקוה שעזרתי למשהי

QWIQWIK

משתמש חדש
מעלה שוב
האם משהי התנסתה במכשיר שפורסם בקטיפה (לפני חודש) מבית לבן+
אשמח לשמוע המלצות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה