אני ממליץ כן לנהל איתם שיחות, בתנאי שזה מוקלט, עד ספרה אחת לפני סיום הקראת מספר האשראי - ולהפיץ.אגב יש היום עוד כמה חברות כאלו
המכנה המשותף לכולם הוא
שחייבים לסגור איתם בשיחה הראשונה.
שמרו מרחק מהדברים האלו!!!
איצה בקו המידע דיבר והרחיב על הנוכל ההוא מלוטו דיל..........התקשרו אלי מקודם ואמרו לי שעליתי במחשב שלהם. וכו וכו..
ויש להם הגרלות כל חודש על מיליוני שקלים
קרה לכם? שמעתם עליהם?
איצה בקו המידע דיבר והרחיב על הנוכל ההוא מלוטו דיל..........
אני ממליץ כן לנהל איתם שיחות, בתנאי שזה מוקלט, עד ספרה אחת לפני סיום הקראת מספר האשראי - ולהפיץ.
'לוטו דיל' שייך לאדם חרדי, שעושה הרבה כסף מהטעיית לקוחות באופן קבוע ושיטתי, כל יום במשך 16 שנה!
קחו שיחה לדוגמא.
רוצה להיות ברור, כדי שיהיה להם קל לתבוע אותי: 'לוטו דיל' היא חברה שעוסקת באופן לא חוקי בהטעייה שיטתית, כדי להשיג את כספכם. כשהם מספרים לכם על סיכוי גבוה מאוד להרוויח - דעו לכם שזה שקר מוחלט, בדוק ב-100%!
אז תעשו את זה במפעל הפיס רשמימה זה כבר 150 ש"ח לחודש, והסיכוי לזכות בלוטו הוא אדיר,
במקום 1 ל13 מליון
זה נהיה 1 ל400 אלף.
כי זה כמו לקנות 30 כרטיסים יחד.
אמנם גם הפרס הוא פחות כי במקום לזכות ב20 מליון זוכים ב650 אלף,
אבל לא הייתי מתנגד לזכות בסכום 650000 פעם ב400000 שבועות.
לפני כשלוש שנים החזקתי נציגה שלהם על הקו כשעתיים (ברמקול) בתור בידור משפחתי, ואחרי שפגשתי אנשים שנעקצו, הבנתי שעשיתי חסד עם אחרים בכך שבזבזתי את זמנה של הטלפנית חסרת המצפון או המחשבה.אני ממליץ כן לנהל איתם שיחות, בתנאי שזה מוקלט, עד ספרה אחת לפני סיום הקראת מספר האשראי - ולהפיץ.
'לוטו דיל' שייך לאדם חרדי, שעושה הרבה כסף מהטעיית לקוחות באופן קבוע ושיטתי, כל יום במשך 16 שנה!
קחו שיחה לדוגמא.
רוצה להיות ברור, כדי שיהיה להם קל לתבוע אותי: 'לוטו דיל' היא חברה שעוסקת באופן לא חוקי בהטעייה שיטתית, כדי להשיג את כספכם. כשהם מספרים לכם על סיכוי גבוה מאוד להרוויח - דעו לכם שזה שקר מוחלט, בדוק ב-100%!
ניתן לשלוח במייל החתום מטה, או בתא קולי 02-80000-50 שלוחה 92.מה המספר של קו המידע של איצ'ע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: