המוכשר !!!
משתמש מקצוען
תצרי קשר עם מנהלת המעוןאחרי שקיבלתי אישור, מה הלאה? צריך ללכת למעון פיזית?
צריך להסדיר את הרישום
תצרי קשר עם מנהלת המעוןאחרי שקיבלתי אישור, מה הלאה? צריך ללכת למעון פיזית?
הם תמיד אומרים לכמה הראושנים שלא התקבלו שהם ברשימה אם מישהו יבטל (מה שהשנה ככל הנראה יהיו הרבה שיבטלו)אני גם קיבלתי תשובה להמתנה למקום פנוי.
מה פירוש להגיש השגה?
והאם אני יכול לגשת פיזית למעון לשאול אותם אם יש מקום או שזה עדיין לא תלוי בהם?
שהילד התקבל לאופציה ב
זה אומר שלא התקבל לאופציה א?שהילד התקבל לאופציה ב
נכון, לאזה אומר שלא התקבל לאופציה א?
ברור שיש ביטוליםאיך בודקים באיזה מקום אנחנו ברשימת המתנה?
אמורים להיות ביטולים כי אולי יש כאלה שהתקבלו ל2 מעונות,לא?
אין מכתב. רק כתוב שהבקשה נמצאת בהמתנה למקום פנויברור שיש ביטולים
במכתב אמור להיות רשום באיזה מקום ברשימת המתנה
היום התחיל להגיעאין מכתב. רק כתוב שהבקשה נמצאת בהמתנה למקום פנוי
למה השנה יהיו הרבה שיבטלו?הם תמיד אומרים לכמה הראושנים שלא התקבלו שהם ברשימה אם מישהו יבטל (מה שהשנה ככל הנראה יהיו הרבה שיבטלו)
מצטרף לתהייה.למה השנה יהיו הרבה שיבטלו?
כבר דיברו כמה פעמים פה לאחרונהלמה השנה יהיו הרבה שיבטלו?
מעדכנת שקיבלתי אתמול מייל שחסרים מסמכים ואפשר להשלים תוך 5 ימים.זה יותר טוב מתשובה שלילית
לי היה כתוב:
הבקשה נדחתה. בהתאם להחלטת ועדת הקבלה ילדך לא נכנס לרשימת ההמתנה.
זה בעקבות בקשה שלך, או סתם כך?מעדכנת שקיבלתי אתמול מייל שחסרים מסמכים ואפשר להשלים תוך 5 ימים.
אני לא חושבת שזה קשור לפניה ששלחתי להם לפני חודש וחצי...זה בעקבות בקשה שלך, או סתם כך?
בהמשך היום כתבו לי שהכוונה היא שהוא במקומות האחרונים, ואם יהיו ערעורים הוא עלול לא להתקבל. מנהלת המעון המליצה להגיש בכל מקרה ערעור לייתר בטחוןקיבלתם כבר תשובה או שעדיין זה מה שרשום?
כי גם לי זה רשום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: