ילד ממשיך, או ילד שנרשם למעון שלא היה לו רישום עודף, לא נכנס לועדת קבלה, וממילא התקבל מעט אחרי סגירת הרישום.אני קיבלתי לפני חודש לפחות...
ועדות הקבלה הובטחו שיתקיימו בסוף מאי, כך שמי שקיבל תשובה קודם לכן, לא היה בועדת קבלה.
ילד ממשיך, או ילד שנרשם למעון שלא היה לו רישום עודף, לא נכנס לועדת קבלה, וממילא התקבל מעט אחרי סגירת הרישום.אני קיבלתי לפני חודש לפחות...
חיובית?לנו באזור האישי עדיין לא מעודכן אבל התקשרתי למשרד העבודה והם אמרו לי את התשובה (ענו תוך 20 דקות)
כן, ברוך ה'חיובית?
למספר *2969 ?לנו באזור האישי עדיין לא מעודכן אבל התקשרתי למשרד העבודה והם אמרו לי את התשובה (ענו תוך 20 דקות)
ב''ה.יש לנו תשובה באזור האישי
ברוך השם
אני עכשיו קיבלתיעוד מישהו קיבל תשובה?
איפה את רואה את התשובהבאזור האישי קיבלתי תשובה שהתקבל.
כשתהיה לך תשובהאיפה את רואה את התשובה
אני רואה רק עדכון מה08.03 על הגשת הטפסים לוועדות, אני אמורה לראות עדכון נוסף מעבר לזה? או שהתשובה נמצאת במקום אחר?
אנחנו לצערי הרבשלילי משהוא קיבל?
מה זה אומר, עבר לרשימת המתנה? מה אפשר לעשות במקרה כזה?אנחנו לצערי הרב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: