קבלנו היום
אצלי מופיע "עדיין לא פורסם שיבוץ"
כעת זה לא הגיוני.מקפיצה.
איך זה יתכן שעדיין לא פורסם שיבוץ???
אנחנו עדיין לא קיבלנו!כעת זה לא הגיוני.
אנחנו קיבלנו שיבוץ יום אחרי ההודעה שלי
גם אני לא קיבלתיהגיוני שעוד לא קיבלתי הודעה מהגן על פתיחת השנה?
אני בג' ושיבצו אותי בקונגרס הציוני , היום דיברתי עם העירייה אמרו שהשנה מתחילה ביום רביעי .ברמות ג', אין מבנה לגן בנים.
לא בטוח שיפתחו שנה ביום א'.
אחותי נכון לאתמול בשעה 5 לא קיבלה שיבוץ.אני בג' ושיבצו אותי בקונגרס הציוני , היום דיברתי עם העירייה אמרו שהשנה מתחילה ביום רביעי .
קיבלתי בשעה שש וחצי בערב , כרגע דיברתי עם אחראית השיבוץ בערייה.אמרה ששנה''ל נפחת כרגיל ביום ראשון ב 8 בבוקר , אין אפשרות לערער רק להגיע היום לעירייה עד שעה 1 בצהריים [על הטופס המקוון הם לא מסתכלים] . היא אפילו לא יודעת מי הגננת כי הגננת בעצמה קיבלה רק אתמול בלילה שיבוץ. כאוס מטורף הולך שם .נקווה שיהיה בסדר.אחותי נכון לאתמול בשעה 5 לא קיבלה שיבוץ.
קיבלת יותר מאוחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: