שמתי לב ששירים שאני שומעת דרך תוכנה כלשהיא ,ומנסה לנגן באורגנית תוך כדי. אני צריכה לעלות אוקטבה -לעלות לדיאז .ככה זה בכל התוכנות של השירים? גם בדיסקים זה ככה?
מה זאת אומרת דרך תוכנה?שמתי לב ששירים שאני שומעת דרך תוכנה כלשהיא ,ומנסה לנגן באורגנית תוך כדי. אני צריכה לעלות אוקטבה -לעלות לדיאז .ככה זה בכל התוכנות של השירים? גם בדיסקים זה ככה?
תמיד יש את האפשרות להשתמש במדולציה....שמתי לב ששירים שאני שומעת דרך תוכנה כלשהיא ,ומנסה לנגן באורגנית תוך כדי. אני צריכה לעלות אוקטבה -לעלות לדיאז .ככה זה בכל התוכנות של השירים? גם בדיסקים זה ככה?
התכוונת לטרנספוזיציה. מודולציה זה מהלך מוזיקלי (אקורדים ומלודיה) שמוביל לשינוי סולם = טרנספוזיציה.תמיד יש את האפשרות להשתמש במדולציה....
שטויות.אחי באיזה שנה אתה???....תתקדם
יש תוכנה שכותבת את האקורדים לכל שיר!!!!
עיין פורמים קודמים
אפשר לקבל אצלי, תשלח מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולקבל דפי אקורדים בחינם (לא חוברת אבל מידי פעם שולחים דפים בחינם)וכ"כ למי שיש חוברת אקורדים חינמית אני ישמח לקבל תודה וכן חוברות לימוד למתקדמים ולחדשים גם תודה
יש את "ספר האקורדים היהודי" שכתבתי, אפשר להוריד בחינם:למישהו יש אקורדים של השירים של שולי רנד וכן אקורדים לשיר "יש אמונה" של עמית ליסטוונד אשמח אם יעלה תודה
וכ"כ למי שיש חוברת אקורדים חינמית אני ישמח לקבל תודה וכן חוברות לימוד למתקדמים ולחדשים גם תודה
למישהו יש ספר כל שהוא של ציור של מבנה האקורדים מסובכים כמו B חצי מוקטן ועוד כל מיני אקורדים לא שגרתיים אם יש למישהו כל סוג של חוברת אשמח אם יעלה את התמונה של המבנה (על מה לוחצים) של האקורדים תודה רבהמי שרוצה אקורדים לשירים מסויימים, אפשר לבקש פה, או בפרטי, ואשתדל לכתוב לו.
באיזה כלי?למישהו יש ספר כל שהוא של ציור של מבנה האקורדים מסובכים כמו B חצי מוקטן ועוד כל מיני אקורדים לא שגרתיים אם יש למישהו כל סוג של חוברת אשמח אם יעלה את התמונה של המבנה (על מה לוחצים) של האקורדים תודה רבה
גיטרה ואם יש גם לאורגנית גם שיעלה אבל לי דחוף לגיטרה תודהבאיזה כלי?
גיטרה ואם יש גם לאורגנית גם שיעלה אבל לי דחוף לגיטרה תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: