מישהו מפה מתעסק עם תוכנת ריפר???

eliosadon

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בקיצער..
להשקיע זמן בללמוד את ריפר או שלהמשיך להתייסר עם קיובייס המרובעת והמקובעת??
קודם כל גם מקיובייס אפשר להפיק תוצאות. אין פה שאלה.

השאלה היא הפוכה.
כמה אתם מכירים את התוכנה שלכם? יכול להיות שגם בקיובייס יש דברים שלא ידעתם עליהם.

ואחזור ואומר.
REAPER לא קלה בהתחלה. ולכן לא ממליץ סתם לזרוק תוכנה ולעבור לתוכנה. צריכה להיות סיבה לכך.

אני למשל יכול להסתדר עם קיובייס. אין לי בעיה. רק שפשוט התרגלתי לעבוד מהר יותר עם REAPER

לסיכום:
קצת קשה ככה כל הזמן לבחוש בשאלות..

מי שרוצה, אשמח להדגים בדרך השתלטות וכד' ולתת הסבר קצר.

חנילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
קודם כל גם מקיובייס אפשר להפיק תוצאות. אין פה שאלה.

השאלה היא הפוכה.
כמה אתם מכירים את התוכנה שלכם? יכול להיות שגם בקיובייס יש דברים שלא ידעתם עליהם.

ואחזור ואומר.
REAPER לא קלה בהתחלה. ולכן לא ממליץ סתם לזרוק תוכנה ולעבור לתוכנה. צריכה להיות סיבה לכך.

אני למשל יכול להסתדר עם קיובייס. אין לי בעיה. רק שפשוט התרגלתי לעבוד מהר יותר עם REAPER

לסיכום:
קצת קשה ככה כל הזמן לבחוש בשאלות..

מי שרוצה, אשמח להדגים בדרך השתלטות וכד' ולתת הסבר קצר.

עובדת עם קיובייס כבר הרבה זמן אבל היא מעצבנת נורא..
כל דבר היא לוקחת ללב .. כל שניה עושה הפגנה.. היא מרובעת נורא ולמרות שיש לה יכולות וביצועים ממש יפים היא לא הדבר הכי מתוחכם בעולם.. (היא ייקית...)
השאלה שלי היא כמה ריפר באמת יותר חכמה ממנה...

eliosadon

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עובדת עם קיובייס כבר הרבה זמן אבל היא מעצבנת נורא..
כל דבר היא לוקחת ללב .. כל שניה עושה הפגנה.. היא מרובעת נורא ולמרות שיש לה יכולות וביצועים ממש יפים היא לא הדבר הכי מתוחכם בעולם.. (היא ייקית...)
השאלה שלי היא כמה ריפר באמת יותר חכמה ממנה...

אשמח לעזור גם בקיובייס וגם בריפר...

תעלו שאלות, בעיות שאתם נתקלים בהם וכד',
ונראה מה אפשר...

אין טעם סתם להתלונן על Cubase או לשבח את REAPER......

צריכים לשאול שאלה עניינית וככה נדע מי יותר יעילה. יכול להיות שהבעיה גם חוסר ידע...זו גם אפשרות....

הצלחות!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה