דרוש מידע מישהו מכיר נגר טוב, מנסיון...

פסיה

משתמש מקצוען
בירושלים עשה לי נגר (ממזרח ירושלים) עבודה איכותית במחיר טוב. השם שלו פאדי, הפלפון שלו :0542296421

אני עכשיו עושה אצלו מטבח (ואני מהדרום..) מאד מרוצה מהאיכות והשירות. מחיר סטנדרט אבל ביחס למה שהוא נותן זה מחיר מצוין.
רק צריך לעמוד עליו בזמנים....

שמיט

משתמש מקצוען
מעניין מאוד. יתכן אבל שהתמחור במטבחים שונה מחדרי ילדים. אולי במטבחים הוא עדיין זול, כי יש שם יותר אפשרות להרויח. יש הרבה נגרים מיוחדים שעזבו את העיסוק עם חדרי ילדים לטובת מטבחים, בטענה שהרווח במטבחים גדול בהרבה ביחס לחדרי ילדים. אז אולי במטבחים הוא יכול להרשות לעצמו לעשות הנחות.
לא יודע מה לומר.

bekkiback

משתמש מקצוען
אני עכשיו עושה אצלו מטבח (ואני מהדרום..) מאד מרוצה מהאיכות והשירות. מחיר סטנדרט אבל ביחס למה שהוא נותן זה מחיר מצוין.
רק צריך לעמוד עליו בזמנים....[/QUOT

מצטרפת לתהיות של שמיט ביחס למחיר.
תוכלי לתת באישי סדר גודל של מחיר?

אולי המחירים שלו מתקבלים על פי צבע עיניים:/

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נגר מוצלח לחדר ילדים דוקא, לא מדי יקר אבל עבודה איכותית וגימורים מושלמים, יש למשהו?
מה ממוצע עלות חדר ילדים ארון, מכתביה וכו' ללא מיטה?

אמא4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
התמונות למעלה
נגר ערבי, אמין.
חומר סנדביץ', ציפוי פורמייקה, ארון 4 דלתות רחב, +ארון הזזה פינתי, +ספריה 3 מקומות, +ארגז מצעים (את מיטות הרביעיה קנינו ברפאל ב"ב) סה"כ 13000
052-4027766
סורי על ההקפצה,
האם את עדיין מרוצה מהנגר?
תודה רבה

נטיעות 111

משתמש חדש
בירושלים עשה לי נגר (ממזרח ירושלים) עבודה איכותית במחיר טוב. השם שלו פאדי, הפלפון שלו :0542296421

לא מזמן לקחתי עבודה מנגר מצויין, הוא גר באזור יבנה, קוראים לו ויקטור, הפלפון שלו:0505305089

מטבע הדברים השני קצת יותר יקר מהראשון, אך הוא נותן הצעות מחיר כולל הכל, בניגוד לראשון שמתחיל נמוך יותר, אך ככל שכוללים חומר איכותי יותר המחיר עולה בהתאם.
האם יש למישהו את כתובת הדוא"ל של ויקטור הזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה