יש למישהו מושג על נגר טוב מנסיון..
אמין, נותן שירות טוב..
אשמח להמלצות
בתודה מראש
אמין, נותן שירות טוב..
אשמח להמלצות
בתודה מראש
בירושלים עשה לי נגר (ממזרח ירושלים) עבודה איכותית במחיר טוב. השם שלו פאדי, הפלפון שלו :0542296421
לא מזמן לקחתי עבודה מנגר מצויין, הוא גר באזור יבנה, קוראים לו ויקטור, הפלפון שלו:0505305089
מטבע הדברים השני קצת יותר יקר מהראשון, אך הוא נותן הצעות מחיר כולל הכל, בניגוד לראשון שמתחיל נמוך יותר, אך ככל שכוללים חומר איכותי יותר המחיר עולה בהתאם.
איפה אפשר להתרשם מעבודות שלו?יש נגר חרדי מאוד מקצעוי ביותר הוא לא הכי זול אבל הרהיטים שלו נשמרים לאורך שנים ונראים חדש .
אהרון0527652882
מאד מעניין אותי לראות תמונה.לחדר ילדים לקחתי נגר שיש לו נסיון של שנים במשפחה שלנו, עבודה מהממת ומאוד אמין..
רק הוא יקר לי קצת לחדר עבודה, הוא לוקח 1200 למטר...
מצרפת טלפון
0526365637
אם מעניין אותך תמונה, אשלח לך
כן ההוא הממושקף. תופעה די חריגה...איזה פאדי?
ההוא הממושקף?
המחירים שלו היום קצת מעבר למחיר טוב...
כן ההוא הממושקף. תופעה די חריגה...
עמדתי עליו על חומרים איכותיים. בזמנו ביררתי אצל מביני דבר מה לבקש. הוא הביא הכל איכותי עם גימורים יפים.
גם אם העלה מחיר, סביר להניח שניתן להוריד אותו במחיר.
לפני כמה שנים כך היה. אולי הוא תפס גובה ודברים השתנו.[/QUOT
אוהו השתנו.
הוא נתן לי הצעת מחיר מטורפת והזויה לארון ספרים מובנה בתוך גבס.
לא היה מה לדבר אתו על הנחה.
זנחתי בעקבות זה גם את הפנטזיה על חדר הבנות
נראה מקסים.התמונות למעלה
נגר ערבי, אמין.
חומר סנדביץ', ציפוי פורמייקה, ארון 4 דלתות רחב, +ארון הזזה פינתי, +ספריה 3 מקומות, +ארגז מצעים (את מיטות הרביעיה קנינו ברפאל ב"ב) סה"כ 13000
052-4027766
אפשר להתקשר אליו יש לו המון מקומות שהוא שולח להראות מטבחים רהיטים חדרי ילדים וכולי..איפה אפשר להתרשם מעבודות שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: