קנינו את המצלמה
ההפעלה איטית
ויש לה תאורת פלורוסנט
שים לב - זה עובד על תוכנה שונה לגמרי
הפעלה איטית - זה רק בפעם הראשונה שמפעילים אותו
ולא צריך לכבות את המצלמה - יש מסך שננעל כמו בפאלפון ומחזיק ימים רבים "דלוק!"
לא צריך להוציא את הבטרייה בכדי להטעין - יש הטענה ישירה עם כבל - כמו בפלאפון
במצלמה שקנינו התאורה צהובההפלאש (תאורה) שלו היא כמו בסמארטפון
המחיר שלו 500 ש"ח
אז אין מה לצפות שהוא יוציא תמונות כמו מצלמה של 1000 ש"ח
המצלמה של קנון דגם185 שעולה אותו מחיר - לא מתקרב לזה - תבדקו בעצמכם
קנינו את המצלמה הזאת בעקבות המלצות של חלק מהניקים פה, ולצערינו ,המידע שמובא פה לא נכון ,התמונות ממש לא חדות ,ובקנון 185 התמונות הרבה יותר חדות. מה שכן ,בכמה לחיצות אפשר לערוך את התמונה ולחדד אותה [ להשים אותה על מצב ניגודיות- ואז יוצא חד] אבל בסטנדרט, התמונות ממש לא איכותיות.
מה אתם מצפים מצעצוע שיצלם כמו מצלמה ?!קניתי אותה וממממשש התאכזבתי, כל שניה זה נתקע לי, ועד שאני מצלמת את התמונה הבנאדם זז ויוצא מטושטש
קיצר ממש דפוק וגם האיכות של השמע אחרי שמסריטים ומכניסים למחשב לראות, זה פשוט נשמע זוועה, כמו המצלמות משנות ה 80,
בקיצור מאוכזבת...
תקרא טוב את האשכולות , הרוב כותבים שהיא באיכות מצוינת.מה אתם מצפים מצעצוע שיצלם כמו מצלמה ?!
היה על זה כמה וכמה אשכולות בפרוג על המצלמה הזו
תודה על הסדר והפירוט, עזרתם לי מאוד, אומנם אני מבינה בתמונות ואיכות וזה מאוד חשוב לי אך כרגע התקציב שלי הוא גג 500 שח וזה בהחלט נשמע עדיף על שאר ההיצע בשוק....
הרוב זה כאלו שלא מבינים בצילום ומבינים בכל מיני פיצ'רים מגניביםתקרא טוב את האשכולות , הרוב כותבים שהיא באיכות מצוינת.
למה מוכרת?אני מוכרת מצלמה מהממת
קנון 730 - היה בשימוש כמה חודשים בלבד מצב חדש לגמרי.
ב800 ש"ח בלבד.
אם זה מעניין כאן מישהו - 0527675665
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: