מישהו מכיר את פרויקט הדיור בנחליאל?

ללא מטרה

משתמש רשום
אני לא כ"כ מצליח לראות, אבל איפה כתוב שזה לפני שנה. מאד מוזר בררתי הרבה באזור, וגם המחיר לא ריאלי לסביבה, על בניה רוויה רוצים שם יותר.
עד כמה שידוע לי השיווק של אמנה היה לפני קרוב לעשור.
כעת אני רואה שזה מפורסם באתר היישוב החדש מעניין! בזמנו אמרו שחוץ מהפרויקט ישווקו שם מעט צמודי קרקע שישווקו לבני הישוב בלבד יתכן שלא היה ביקוש ומשווקים את זה לציבור הרחב.

נערך לאחרונה ב:

שרוליק@

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
השאלה אם יש מצב להשיג שם וילות למכירה במחיר שפוי כרגע
או שאין שם שוק בכלל

ללא מטרה

משתמש רשום
מה שפורסם כבר אזל?
השאלה היא אם אתה קונה ביישוב הרגיל רק בגלל הפרויקט העתידי, מה הסיכוי של הפרויקט להצליח. [לדעתי לא גבוה במיוחד]

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
רק לקחת בחשבון שזה ממש בעומק של יו"ש.
וזה כולל נסיעה די ארוכה עם מכוניות בעלות לוחיות רישוי ירוקות לידך בכביש, שלטים שמראים "שטח A" לצד ימין או שמאל כמעט בכל צומת, כבישים לא נוחים מידי, ונסיעה שם בחושך היא לא תענוג גדול.
זה דבר שמתרגלים אליו, אבל מי שמפחיד אותו הענין, שישקול שוב.
(כותב לי עכשו שזו נסיעה של 29 דק' ממודיעין עילית לנחליאל)
זה לא נחשב בעומק יו"ש. גוש טלמונים יחסית קרוב למרכז.
מה שכן- הכבישים אכן מזעזעים באיכותם, ובמיוחד בתרבות הנהיגה (לא סופרת כבר כמה פעמים הייתי במצב של כמעט תאונה בגלל רכב שהחליט לעקוף בסיבוב. ככה זה כשאין ערך של קדושת החיים.).
הכבישים לא עוברים בתוך הכפרים, ולא נוסעים שם רק ערבים, אלא בערך חצי חצי, אבל כן- למי שחושש לנסוע ליד לוחיות לבנות זה לא מתאים.
ואם הוויז כתב 29 דקות ממודיעין עילית לנחליאל כנראה שיש פקק. בד"כ זה 20 דקות (כלומר אחרי שמתרגלים לכביש. בהתחלה כשלא יודעים מאיפה יבוא הסיבוב הבא נוסעים יותר לאט.) מנסיון. ואני לא נחשבת לנהגת מהירה...

נערך לאחרונה ב:

ציפורת הנפש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
להלן פרוספקטים שמפרסמת החברה

קבצים מצורפים

• טופס הרשמה פרוייקט יישוב נחליאל.pdf
    KB 131.3 · צפיות: 174
  • 8 תוכניות בניה - נחליאל.pdf
    2.1 MB · צפיות: 161
  • הדמיה 1.jpg
    הדמיה 1.jpg
    3.1 MB · צפיות: 201
  • סימון מגרשים.png
    סימון מגרשים.png
    1.3 MB · צפיות: 211
  • Tax_Invoice_Receipt_33763.pdf
    KB 78.3 · צפיות: 181

124578

משתמש פעיל
אז בעצם אין אפשרות לדירות פרטיות? מה זה החלק של "בנה ביתך
שמפורסם בפרוספקט שהעלת?

שואל ומשיב

משתמש מקצוען
חוזר עכשיו ממעיין טלמון, פשוט פספוס שאין שם ערים חרדיות...
הנופים מהממים, ברוב זמן הנסיעה כלל אין מכוניות פלסטיניות (רק בקילומטרים הראשונים ממחסום חשמונאים עד הפניה לנעלה, ומשם עוד כמה ק"מ), מרחק נסיעה סביר ביותר ממודיעין עילית. כל המעלות.
החסרון הבולט באמת הוא הכבישים. צרים ומפותלים.

002

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה תורנית

שרוליק@

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בנתיים שכולם מבררים על המקום,
הדירות שם נחטפות כמו לחמניות טריות..
תוך חודש שווקו שני שלבים (עשר בנינים) ונשארו רק מספר דירות 4 חדרים
לא להאמין!!

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
כדאי לזכור שכעת אנחנו בתחילת ימי שלטונו של ביידן, כשמדובר בארבע שנים לפחות של שלטון המפלגה הדמוקרטית, שעשוי לגרום צרות צרורות לכל בנייה בשטחים.

שלום רבב

משתמש פעיל
וגם למודיעין עילית הרב שך התנגד מהסיבה הזאת (התגרות באומות וכאלה)
טעות!
הרב שך לא התנגד למודיעין עילית הרב שלח לשאול את רבין שהיה אז באופוזציה אבל כרמטכל לשעבר האם יש סיכוי שיחזירו את מו"ע ותשובתו שלא כי זה אסטרטגי שצופה על נתב"ג.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה