לאחרונה התפרסם על פרויקט של איגוד הקהילות בנחליאל
כהמשך לתל ציון ששם מאוד הצליחו
מי יכול לתת איפורמציה מהכרות אם המקום/ האיגוד ,
שנוכל לדעת במה מדובר וכמה זה שווה?
הקבלן שזכה במכרז זה שאג ולול https://www.velvel.co.il/ והוא משווק את הפרוייקט על ידי קבוצות [אגב החזון שלו זה מודיעין עילית ב'] אולי תנסה דרכו ליצור קשר,אם זה יכול לעזור למישהו, אהרן גוטמן הוא יו"ר הוועד בנחליאל 052-566-6377
גרות היום בנחליאל כמאה משפחות, קבוצה של כ15 חב"דיות, קבוצה נוספת של ספרדים-חרדים, עוד חסידים מגוונים
אם זה כך- צפו להתנגדות מהתושבים. כפי שכתבת זה לגמרי לשנות את הצביון של היישוב....זה בדיוק הדיבור עכשיו
הפרויקט החדש הוא רק בשלב הראשוני 250 משפחות צעירות ואיכותיות (לפי הנסיון בתל ציון לפחות..)
וזה ישנה לגמרי את הצביון שכרגע לא ברור בכלל.
לגבי תחבורה הדבר ישתנה לגמרי באכלוס כמו כל פרויקט
אני סה"כ מתעניין במקום ושמח לשמוע עוד דעות
פשוט מריח לי פה דיל מצוין אני מאמין שהרבה ממודיעין עילית יעברו לשם בהמשך
זה אמור להיות כל כך שונה מעמנואל מבחינת המחיר ונוחות הגישה למקום? איפה הגליק?זה בדיוק הדיבור עכשיו
הפרויקט החדש הוא רק בשלב הראשוני 250 משפחות צעירות ואיכותיות (לפי הנסיון בתל ציון לפחות..)
וזה ישנה לגמרי את הצביון שכרגע לא ברור בכלל.
לגבי תחבורה הדבר ישתנה לגמרי באכלוס כמו כל פרויקט
אני סה"כ מתעניין במקום ושמח לשמוע עוד דעות
פשוט מריח לי פה דיל מצוין אני מאמין שהרבה ממודיעין עילית יעברו לשם בהמשך
המיקום טוב בהרבה.זה אמור להיות כל כך שונה מעמנואל מבחינת המחיר ונוחות הגישה למקום? איפה הגליק?
באתר אין אזכור כי הוא משווק דרך קבוצות תפנה אליהם בטלפון ויתנו לך פרטים, בזמנו דברתי איתו ישירות על הפרויקט, והוא הביא תוכניות של דירות תכנון עתידי ועוד.באתר של שאג לא מוזכר בכלל הפרויקט הזה
מעניין אותי בעיקר אם יש ביקוש והמקום יתפתח כמו בתל ציון?
אם כן זה יהיה הפרויקט הראשון שקרוב למרכז של איגוד הקהילות ושאג,
וזה יכול להיות הצלחה גדולה,
גם מעניין מה מחירי הוילות שם כיום שאולי יצא יותר זול ממה שמשווקים
ואז אפשר להרויח וילה בזול במקום חרדי
לא נראה לי שהיה שם שיווק לפני שנה אולי בכרם רעים הסמוךלכן כתבתי שמעניין מה מחיר הוילות שם ,
אגב חברת אמנה שיווקה שם לפני שנה בדיוק
וילה 4 חדרים 105 מטר על חצי דונם ב765 אל"ש מחיר פגז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: