ובכלל ברב קו אין פרופיל לפי שעהוגם ככה הם יכלו להדגיש לכל אחד ברור, מה השעות שלו!
ובכלל ברב קו אין פרופיל לפי שעהוגם ככה הם יכלו להדגיש לכל אחד ברור, מה השעות שלו!
אולי שיעשו הגרלות על הכרטיסים... ולפחות על חלק מהכרטיסים....
הרבה דיברו וכתבו על פיזור הכרטיסים , סליחה , אבל אין בזה שום הגיון !
א. זה רק יגרום לבלגאן עצום פי עשר , אם עכשיו שפרסמו מתי תפתח ההרשמה היה בלגאן , רק תדמיינו מה יהיה כשכל כמה שעות יפתחו עוד 10K כרטיסים ללא הודעה מקדמת ... כל הארץ תהיה על גלגלים במשך שבוע שלם .
ב. אולי יהיו כאלו שיכעסו , אבל מה הקטע של החוש צדק של לדאוג למי שלא ידע מתי ולכן לפזר את הכרטיסים , הרי בתכל'ס , יהיו X אנשים שיצליחו לקנות כרטיס , אז מה הרווח בזה ש"יקחו" כרטיס ממי שכן יודע ו"יתנו" אותו למי שלא יודע ?
ג. פרסמו הרבה מאד על מני הפתיחה של המכירה , וגם כשיום קודם נודע שזה נדחה לאחה"צ , פרסמו ובגדול . אולי אפשר לפרסם עוד יותר , אבל זה לא נכון לומר שלא הודיעו .
דרך אגב , נהניתי מאד לראות שהיה שכל לעשות את שמירת המקום מתחילת ההזמנה עד התשלום .
מנסה לסנדל אותי ?מישהו יודע איך אפשר להעביר את כל מה שנאמר כאן לגורם שיעשה עם זה משהו מועיל?
@חיים רר ?
לאנשים מחולתהיה האופציה להכניס מס דרכון ואפילו לקבל סוג של רבקו כמו אנונימי למשל ונכון אפשר לדעתי להטעין רב קו , זה יהיה הכי נכון והכי פשוט כמו כל השנה(אולי כך לא יהיו מקומות שמורים כמו היום -דיון אחר) ובכלל חבל שא''א להטעין רב קו בקלות בבית וצריך ללכת כל פעם לעמדה / חנות וכו'א. יש אנשים מחו"ל שאין להם רב קו.
ב. צריף בסוף לטעון את הרב קו באופן פיזי מה שקצת מסרבל את התהליך.
לשלוח מייל/פקס לפניות הציבור הכללי של משרד התחבורה לא נשמע לי משהו יעיל.מנסה לסנדל אותי ?
מה הבעיה לפנות למשרד התחבורה שביקשו את ההערות הציבור (נכתב כאן באחד האשכולות שננעלו ) ?
איפה יקבלו את הרב קו האנונימי? בשדה תעופה?לאנשים מחולתהיה האופציה להכניס מס דרכון ואפילו לקבל סוג של רבקו כמו אנונימי למשל ונכון אפשר לדעתי להטעין רב קו , זה יהיה הכי נכון והכי פשוט כמו כל השנה(אולי כך לא יהיו מקומות שמורים כמו היום -דיון אחר) ובכלל חבל שא''א להטעין רב קו בקלות בבית וצריך ללכת כל פעם לעמדה / חנות וכו'
לשלוח מייל/פקס לפניות הציבור הכללי של משרד התחבורה לא נשמע לי משהו יעיל.
לפנות לכל עסקני שלומי אמונים שאני מכיר ולנסות להגיע לגורם יותר משמועתי נשמע לי יותר יעיל.
@חיים רר אני לא יודע מי אתה, פשוט עשית רושם שאתה מכיר קצת את הנפשות הפועלות לכן חשבתי אולי תדע למי לפנות בעניין.
השאלה היא האם זה בכלל יגיע לגורם רשמי?בכל אופן , אם ישלחו קישורים לגורמים הרישמיים , בתוספת הסבר קצר על פרוג למי שלא מכיר , לדעתי הם יקחו את זה ברצינות הראויה .ניחשת נכון , אבל מסיבות אישיות איני רוצה להיות חלק מזה ,
תתקשר למקלב ו/או פרוש/דייטש /לעוזרים , ותסביר להם את העניין ותשאל לאיפה לשלוח קישורים .השאלה היא האם זה בכלל יגיע לגורם רשמי?
במקומות האלו לוקח להם שבועות אם לא חודשים עד שמישהו טורח לקרוא את המייל.
אפשר.בכל אופן ברב קו לא נראה לי שאפשר לטעון כרטיס שיהיה תקף רק לשעה ספציפית בעוד שבועיים.
אין לי את המספרים של עוזרים של פרוש/דייטש/מקלבמידע שימושי - הייתי שם • מירון תשפ"ג
אשכול שיתוף משתמשי פרוג היקרים! סיכום רשמים, עדויות מכלי ראשון. על העלייה למירון ל"ג בעומר תשפ"ג. הייתם במירון? עדיין בדרך? שתפו אותנו! אנא, לא לפתח כאן דיונים מיותרים.www.prog.co.ilמידע שימושי - מירון תשפ"ד - רעיונות לייעול
יש לי שאלת תם כולם יודעים שכמעט שאי אפשר להרחיב את השטח הציבורי סביב הציון הק' כי אין לאן יש מוסד שיושב במרחק נגיעה מהציון והשטח שלו שייך למדינה הוא ברוב טובו "מסכים" להשכיר את המתחם "שלו" בכסף מלא לחצאי שעות לכל מיני חסידויות חשובות שמגיעם למקום אז במקום לריב בבית משפט עם ההקדשות בלי שום הצדקה...www.prog.co.il@ynigun בהצלחה , תעדכן .מידע שימושי - מירון תשפ"ד | רעיונות לייעול מכירת הכרטיסים לתח"צ
באשכול הקודם העלתי את הנקודה שככל הנראה אין מכרז על הפעלת האתר למכירת הכרטיסים למירון לכן אני לא יודע עד כמה זה יעיל להציע הצעות ייעול, אבל לא יזיק לנסות. הנה כמה נקודות שעלו לי, ואם יש גם לכם הערות תוסיפו ואולי יצא מכאן משהו מועיל (דהיינו שטיקצ'אק או חברה אחרת יישמו את זה). 1. החלוקה לימים...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: