מידע שימושי מירון תשפ"ד | רעיונות לייעול מכירת הכרטיסים לתח"צ

מצב
הנושא נעול.

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
באתר מכירת הכרטיס יקפוץ דף של התוכנייה והמפות במירון וכן שיגיע למייל של קניית הכרטיס מפה ותוכנייה

פרי הארץ

משתמש פעיל
עימוד ספרים
להזכירכם ל"ג בעומר תשפ"ד הבעל"ט יחול בעזרת השם במוצאי שבת ככה שכבר צריכים לנסוע אם ירשו בכלל מיום שישי ואם כן גם למכור כרטיסים הקיצור תקחו את זה בחשבון שהאטובוס הראשון במוצאי שבת יצא מירושלים לדוגמא ב22.00

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני לא לא קניתי כרטיס דרך הטלפון אבל אני משער שזה לוקח יותר זמן ויותר מסורבל.
אולי נכון לשריין כרטיסים שיוכלו לקנות רק דרך הטלפון כך יתחשבו קצת באלו שאין להם מחשב בבית.
ואם יש שריונים אולי כדאי לשריין כרטיסים לבני חו"ל (עם זיהוי ע"פ IP+מספר טלפון) כי נראה לי שתחום הספסרות משגשג בעיקר שם.

וכן ראוי שהאתר יתורגם לאנגלית\אידיש לטובת בני חו"ל.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מישהו יודע איך אפשר להעביר את כל מה שנאמר כאן לגורם שיעשה עם זה משהו מועיל?
@חיים רר ?

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
אולי שיעשו הגרלות על הכרטיסים... ולפחות על חלק מהכרטיסים....
הרבה דיברו וכתבו על פיזור הכרטיסים , סליחה , אבל אין בזה שום הגיון !

א. זה רק יגרום לבלגאן עצום פי עשר , אם עכשיו שפרסמו מתי תפתח ההרשמה היה בלגאן , רק תדמיינו מה יהיה כשכל כמה שעות יפתחו עוד 10K כרטיסים ללא הודעה מקדמת ... כל הארץ תהיה על גלגלים במשך שבוע שלם .

ב. אולי יהיו כאלו שיכעסו , אבל מה הקטע של החוש צדק של לדאוג למי שלא ידע מתי ולכן לפזר את הכרטיסים , הרי בתכל'ס , יהיו X אנשים שיצליחו לקנות כרטיס , אז מה הרווח בזה ש"יקחו" כרטיס ממי שכן יודע ו"יתנו" אותו למי שלא יודע ?

ג. פרסמו הרבה מאד על מני הפתיחה של המכירה , וגם כשיום קודם נודע שזה נדחה לאחה"צ , פרסמו ובגדול . אולי אפשר לפרסם עוד יותר , אבל זה לא נכון לומר שלא הודיעו .

דרך אגב , נהניתי מאד לראות שהיה שכל לעשות את שמירת המקום מתחילת ההזמנה עד התשלום .

איזה שם?

משתמש מקצוען
א. יש אנשים מחו"ל שאין להם רב קו.
ב. צריף בסוף לטעון את הרב קו באופן פיזי מה שקצת מסרבל את התהליך.
לאנשים מחולתהיה האופציה להכניס מס דרכון ואפילו לקבל סוג של רבקו כמו אנונימי למשל ונכון אפשר לדעתי להטעין רב קו , זה יהיה הכי נכון והכי פשוט כמו כל השנה(אולי כך לא יהיו מקומות שמורים כמו היום -דיון אחר) ובכלל חבל שא''א להטעין רב קו בקלות בבית וצריך ללכת כל פעם לעמדה / חנות וכו'

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מנסה לסנדל אותי ? :)
מה הבעיה לפנות למשרד התחבורה שביקשו את ההערות הציבור (נכתב כאן באחד האשכולות שננעלו ) ?
לשלוח מייל/פקס לפניות הציבור הכללי של משרד התחבורה לא נשמע לי משהו יעיל.
לפנות לכל עסקני שלומי אמונים שאני מכיר ולנסות להגיע לגורם יותר משמועתי נשמע לי יותר יעיל.
@חיים רר אני לא יודע מי אתה, פשוט עשית רושם שאתה מכיר קצת את הנפשות הפועלות לכן חשבתי אולי תדע למי לפנות בעניין.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לאנשים מחולתהיה האופציה להכניס מס דרכון ואפילו לקבל סוג של רבקו כמו אנונימי למשל ונכון אפשר לדעתי להטעין רב קו , זה יהיה הכי נכון והכי פשוט כמו כל השנה(אולי כך לא יהיו מקומות שמורים כמו היום -דיון אחר) ובכלל חבל שא''א להטעין רב קו בקלות בבית וצריך ללכת כל פעם לעמדה / חנות וכו'
איפה יקבלו את הרב קו האנונימי? בשדה תעופה?
חוזים ברב קו נשמרים באופן פיזי על הכרטיס ולא באתר של משרד התחבורה
אין דרך להטעין רב קו בלי מגע פיזי בין הכרטיס וקורא כרטיסים.

בכל אופן ברב קו לא נראה לי שאפשר לטעון כרטיס שיהיה תקף רק לשעה ספציפית בעוד שבועיים.

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
לשלוח מייל/פקס לפניות הציבור הכללי של משרד התחבורה לא נשמע לי משהו יעיל.
לפנות לכל עסקני שלומי אמונים שאני מכיר ולנסות להגיע לגורם יותר משמועתי נשמע לי יותר יעיל.
@חיים רר אני לא יודע מי אתה, פשוט עשית רושם שאתה מכיר קצת את הנפשות הפועלות לכן חשבתי אולי תדע למי לפנות בעניין.
:cautious: ניחשת נכון , אבל מסיבות אישיות איני רוצה להיות חלק מזה ,
בכל אופן , אם ישלחו קישורים לגורמים הרישמיים , בתוספת הסבר קצר על פרוג למי שלא מכיר , לדעתי הם יקחו את זה ברצינות הראויה .

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
:cautious: ניחשת נכון , אבל מסיבות אישיות איני רוצה להיות חלק מזה ,
בכל אופן , אם ישלחו קישורים לגורמים הרישמיים , בתוספת הסבר קצר על פרוג למי שלא מכיר , לדעתי הם יקחו את זה ברצינות הראויה .
השאלה היא האם זה בכלל יגיע לגורם רשמי?
במקומות האלו לוקח להם שבועות אם לא חודשים עד שמישהו טורח לקרוא את המייל.

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
השאלה היא האם זה בכלל יגיע לגורם רשמי?
במקומות האלו לוקח להם שבועות אם לא חודשים עד שמישהו טורח לקרוא את המייל.
תתקשר למקלב ו/או פרוש/דייטש /לעוזרים , ותסביר להם את העניין ותשאל לאיפה לשלוח קישורים .

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
@ynigun בהצלחה , תעדכן .

3524

משתמש סופר מקצוען
קחו עדות מכלי ראשון, של בן חו"ל:

יעצט צוריק קיין ניו יורק
אוי איז דאס געווען א הערליכע ל"ג בעומר
איך האב נאר געהאט עגמת נפש ביים אנקומען קיין ארץ ישראל
אזוי ווי איך האב געהאט געשריבן אז איך פלאן צו פארן קיין כרמיאל און פון דארט זיך מסדר זיין (אסאך האבן עס געטון און אנגעקומן שנעל און בשלום), למעשה ביים אנקומען ארויס פון עריפארט זע איך א באס און דער עולם זאגט אז זיי פארן קיין מירון. איך האב לתומי געמיינט אז עס איז א משפחה/קהילה באס איך בין ארויף און געפרעגט וויפיל עס קאסט זאגט מען מיר 120, יאך האב נעבעך געמיינט אז מען רעדט פון שקלים למעשה ביים צוזאם נעמען די געלט ווער איך געוואויר מען רעד פון דאללארען און אז די באס איז פון "דרך החיים" קאמפני. איך האב דאס אראפ געשלינגען און געצאלט.
קומט מען אן צום חניון כחל ווער איך געוואויר אז זיי האבן בכלל נישט קיין רשות דארט צו פארקירן!!!
למעשה בין איך אראפ פון די באס ביים תחנת דלק און זיך מסדר געווען (די באס האט זיך נאך געוואלגערט 2 שעה פארן פארקירן אין כחל).
איך זיך איצטער נאך אידן וואס זענען געווען אפן באס כדי צוריק צו מאנען די גע'גנב'טע 120 דאללער. אויב זענט איר געווען אויפן באס ביטע פארבינד אייך מיט מיר!

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
תרגום לעברית
עכשיו חזרתי לניו יורק
הו, זה היה ל"ג בעומר נפלא
רק הייתה לי עגמת נפש כשהגעתי לישראל
כמו שכתבתי תכננתי לנסוע לכרמיאל ולהתארגן שם (הרבה עשו את זה והגיעו מהר ובבטחה), למעשה כשיצאתי משדה התעופה אני רואה אוטובוס והקהל אומר שהם נוסעים למירון. חשבתי לתומי שזה אוטובוס משפחתי/קהילתי עליתי ושאלתי כמה זה עולה אמרו לי 120 לצערי חשבתי שהם מדברים על שקלים בעצם כשאספו את הכסף התברר שדיברו על דולרים ושהאוטובוס הוא מחברת "דרך החיים" . בלעתי את זה ושילמתי.
כשהגעתי לחניון גיליתי שאין להם אישור לחנות שם בכלל!!!
למעשה ירדתי מהאוטובוס בתחנת הדלק והתארגנתי (האוטובוס עוד התגלגל שעתיים לפני חנייה בכחל).
אני מחפש עכשיו יהודים שהיו על האוטובוס כדי להחזיר את 120 הדולרים הגנובים. אם היית באוטובוס אנא צור איתי קשר!
עד כאן דבריו

הערותיי ,
א. הוא נפל קרבן לעוקץ ,
ב. זה כנראה בכלל לא היה דרך החיים ,
ג. יש גבול כמה אפשר לדרוש מהרשויות כאן , זה כבר לא פאשלה שלהם , @3524 אני מקווה שזה ברור . כך שזה לא קשור לכאן ,

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
@ynigun בהצלחה , תעדכן .
אין לי את המספרים של עוזרים של פרוש/דייטש/מקלב
עובר על האנשי קשר שלי ומנסה את מזלי דרך עסקנים דרג ב'/ג'........

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...