דיון מיקסר מומלץ

ממ"ד

משתמש מקצוען
מה מומלץ מנסיון להכנת בצקים לחלות לשבת ולשייקים?
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
מנוי פרימיום
יש את בוש או קנווד
ההבדל בינהם זה הצורה
תלוי למה את יותר רגילה
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
מנוי פרימיום
זה כל אחד למה שהוא רגיל.
כבר היו סיפורים מעולם ששוויגער קנתה לכלתה משהו אחד הכלה הייתה רגילה לסוג השני ...
ואני לא רוצה להמשיך לסםר את ההמשך אז רך תתארו לעצמכם מה היה...
 

נחמה למה

משתמש פעיל
@ממ"ד כותבת מנסיון מה לא מומלץ
לא מומלץ דיגיטלי
לא מומלץ מרובה פונקציות
לא מומלץ מיקסר כבד אם אין לך ארון בגובה השיש/מקום קבוע על השיש למיקסר
והעיקר, לא מומלץ לחשוב שמתחתנים עם מיקסר... אם את משתמשת נון-סטופ הוא עלול להעגים לך את המצברוח די מהר... תכנני להנות ממנו שנתיים/שלוש. כל השאר בונוס:)

ביננו, אם את משיגה Kenwood יד 2 לפני 10-15 שנה הוא עוקף את כל הדגמים שיש לחנויות להציע היום...
 

jump

משתמש פעיל
KENWOOD מחזיק להורים שלי מהחתונה.
בערך 20 שנה.
 

נחמה למה

משתמש פעיל
KENWOOD מחזיק להורים שלי מהחתונה.
בערך 20 שנה.
לכן כתבתי קנווד של לפני 10-15 שנה...
קניתי לפני שלוש שנים. תוך חצי שנה היה בתיקון וגם אחריו מעולם לא התאושש מההלם שה-ו-א צריך לעבוד...
קנווד של פעם זה ממש לא אינדיקציה לקנווד של היום.
 
נערך לאחרונה ב:

נושנושה

משתמש רשום
זה כל אחד למה שהוא רגיל.
כבר היו סיפורים מעולם ששוויגער קנתה לכלתה משהו אחד הכלה הייתה רגילה לסוג השני ...

לשוויגער שלי יש בוש והוא לא משהו...
אני קניתי בגלל זה קנווד וממש נהנית!!

לכן כתבתי קנווד של לפני 10-15 שנה...
קניתי לפני שלוש שנים. תוך חצי שנה היה בתיקון וגם אחריו מעולם לא התאושש מההלם שה-ו-א צריך לעבוד...
קנווד של פעם זה ממש לא אינדיקציה לקנווד של היום.
אני מכירה הרבה שקנו קנווד בעשור האחרון ונהנים מאוד!!!
 

מנהטן

משתמש פעיל
@ממ"ד כותבת מנסיון מה לא מומלץ
לא מומלץ דיגיטלי
לא מומלץ מרובה פונקציות
לא מומלץ מיקסר כבד אם אין לך ארון בגובה השיש/מקום קבוע על השיש למיקסר
והעיקר, לא מומלץ לחשוב שמתחתנים עם מיקסר... אם את משתמשת נון-סטופ הוא עלול להעגים לך את המצברוח די מהר... תכנני להנות ממנו שנתיים/שלוש. כל השאר בונוס:)

ביננו, אם את משיגה Kenwood יד 2 לפני 10-15 שנה הוא עוקף את כל הדגמים שיש לחנויות להציע היום...
תרשי לי לחלוק עליך....
לי יש דאבו פרו דיגיטלי
עם פונקציות לפי סוג הלישה
כבד מאוד (ואין לי מקום קבוע)
ואני משתמשת בו מינימום 3 פעמים בשבוע.
אצלי כבר שנתיים וחצי
ואין לי מילה רעה עליו!

התוכניות שמובנות בו הם אלה ששומרות עליו. א"א להכביד עליו עם בצק כי אני עושה תכנית מיוחדת לו.
הוא כבד לכן הוא לא קופץ ומשתולל גם עם 2.5 קילו בצק!. לא קשה לי העלאה וההורדה כלל. (זה לא סופר טריילר :))
והוא עובד כמו סוס בשקט ובמקצועיות בלי בעיות כלל!
והוא אמור לעבוד לפחות 10 שנים בלע"ה.

והמיקסרים הישנים לא מכילים יותר מקילו ואין להם את הנוחות שיש בדאבו. (ואני מכירה את הישנים לפני 10-20 שנה)

זה המיקסר:
את יכולה להוסיף לו כמובן מטחנת בשר, קוצץ ירקות, מכשיר לפסטה ועוד.

בהצלחה!
 

נחמה למה

משתמש פעיל
E
תרשי לי לחלוק עליך....
לי יש דאבו פרו דיגיטלי
עם פונקציות לפי סוג הלישה
כבד מאוד (ואין לי מקום קבוע)
ואני משתמשת בו מינימום 3 פעמים בשבוע.
אצלי כבר שנתיים וחצי
ואין לי מילה רעה עליו!

התוכניות שמובנות בו הם אלה ששומרות עליו. א"א להכביד עליו עם בצק כי אני עושה תכנית מיוחדת לו.
הוא כבד לכן הוא לא קופץ ומשתולל גם עם 2.5 קילו בצק!. לא קשה לי העלאה וההורדה כלל. (זה לא סופר טריילר :))
והוא עובד כמו סוס בשקט ובמקצועיות בלי בעיות כלל!
והוא אמור לעבוד לפחות 10 שנים בלע"ה.

והמיקסרים הישנים לא מכילים יותר מקילו ואין להם את הנוחות שיש בדאבו. (ואני מכירה את הישנים לפני 10-20 שנה)

זה המיקסר:
את יכולה להוסיף לו כמובן מטחנת בשר, קוצץ ירקות, מכשיר לפסטה ועוד.

בהצלחה!
אני בעד שיחלקו עלי ויציעו לי מיקסר נורמלי. כרגע נאלצת לעבוד עם 2 (כל אחד מה שנהרס לידידו...)
אני באמת אתחיל לברר על דאבו אצל חברות, לא אכפת לי המחיר
רוצה מיקסר נורמאלי! שיודע את תפקידו...
כן רואה חיסרון גדול בכובד. הם התעלמו באלגנטיות מהמידע הקריטי הזה. אצלי הוא מאוחסן נמוך וממש קשה לי להתכופף אליו כל פעם.
ועוד משהו, אצלי הוא בשימוש לפחות 3 שעות ברצף כל פעם. לא רק 15-20 דק' לבצק. יש לו כוח לזה?
 

מנהטן

משתמש פעיל
E

אני בעד שיחלקו עלי ויציעו לי מיקסר נורמלי. כרגע נאלצת לעבוד עם 2 (כל אחד מה שנהרס לידידו...)
אני באמת אתחיל לברר על דאבו אצל חברות, לא אכפת לי המחיר
רוצה מיקסר נורמאלי! שיודע את תפקידו...
כן רואה חיסרון גדול בכובד. הם התעלמו באלגנטיות מהמידע הקריטי הזה. אצלי הוא מאוחסן נמוך וממש קשה לי להתכופף אליו כל פעם.
ועוד משהו, אצלי הוא בשימוש לפחות 3 שעות ברצף כל פעם. לא רק 15-20 דק' לבצק. יש לו כוח לזה?
אצלי הוא בשימוש של פחות משעה כל פעם
אבל בטיימר אני רואה שיש אפשרות של הפעלה עד 60 דקות.
כלומר את צריכה נגיד ללוש בצק 50 דק' את עושה טיימר ואז זה מפסיק
אני אומר לך את האמת, לא יודעת לגבי הזמן אם הוא מוגבל
אבל מהרושם שלי זה לא ירגש אותו, הוא באמת משהו חזק ו"אלים" ולא שברירי ורגיש.

לגבי הכובד, אני רואה את זה כיתרון גדול מאוד! הוא ממש יציב ואין לי חשש שיזוז לי תו"כ לישה.
ואם את בזמן שקשה לך להרים ותצטרכי עזרה, אני חושבת שעדיין זה שווה זה לא באמת כ"כ כבד, או שזה בשבילי כמו ארגז יהלומים שלא מרגישים כמה הוא כבד ;) (או כי קיבלתי אותו במתנה:p)
 
נערך לאחרונה ב:

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
תרשי לי לחלוק עליך....
לי יש דאבו פרו דיגיטלי
עם פונקציות לפי סוג הלישה
כבד מאוד (ואין לי מקום קבוע)
ואני משתמשת בו מינימום 3 פעמים בשבוע.
אצלי כבר שנתיים וחצי
ואין לי מילה רעה עליו!

התוכניות שמובנות בו הם אלה ששומרות עליו. א"א להכביד עליו עם בצק כי אני עושה תכנית מיוחדת לו.
הוא כבד לכן הוא לא קופץ ומשתולל גם עם 2.5 קילו בצק!. לא קשה לי העלאה וההורדה כלל. (זה לא סופר טריילר :))
והוא עובד כמו סוס בשקט ובמקצועיות בלי בעיות כלל!
והוא אמור לעבוד לפחות 10 שנים בלע"ה.

והמיקסרים הישנים לא מכילים יותר מקילו ואין להם את הנוחות שיש בדאבו. (ואני מכירה את הישנים לפני 10-20 שנה)

זה המיקסר:
את יכולה להוסיף לו כמובן מטחנת בשר, קוצץ ירקות, מכשיר לפסטה ועוד.

בהצלחה!
פליזז אפשר קצת הסבר איך משתמשים במיקסר הזה?
אומנם אין לי את אותו דגם אבל הבנתי שיש הוראות מיוחדות מתי משתמשים מערבל מהברזל ומתי בהוא מפלסטיק?
אמנם קראתי את ההוראות אבל קצת הסתבכתי...
מי נונת לי הסבר קצר איך ועם מה משתמשים לחלות /בצקים פריכים וכו
 

מנהטן

משתמש פעיל
פליזז אפשר קצת הסבר איך משתמשים במיקסר הזה?
אומנם אין לי את אותו דגם אבל הבנתי שיש הוראות מיוחדות מתי משתמשים מערבל מהברזל ומתי בהוא מפלסטיק?
אמנם קראתי את ההוראות אבל קצת הסתבכתי...
מי נונת לי הסבר קצר איך ועם מה משתמשים לחלות /בצקים פריכים וכו
לבצק במסולסל ברזל
בגיטרה זה לבצקים פריכים
בגיטרה עם הגומי טוב לעיסה של עוגה שחשוב לך לאסוף הכל מהדפנות
ופעם השתמשתי לעוגה שצריך לעטוף 2 עיסות יחד בתנועות עטיפה עשיתי על העוצמה הכי נמוכה שיש דוקא היה בסדר.
לא מבטיחה שתמיד יהיה מוצלח. אין לי עוד נסיון.
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
לבצק במסולסל ברזל
בגיטרה זה לבצקים פריכים
בגיטרה עם הגומי טוב לעיסה של עוגה שחשוב לך לאסוף הכל מהדפנות
ופעם השתמשתי לעוגה שצריך לעטוף 2 עיסות יחד בתנועות עטיפה עשיתי על העוצמה הכי נמוכה שיש דוקא היה בסדר.
לא מבטיחה שתמיד יהיה מוצלח. אין לי עוד נסיון.
ומה בקשר למה ששמעתי שצריך לשים קודם את הנוזלים? באמת כך את עושה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמז

א הַלְלוּיָהּ כִּי טוֹב זַמְּרָה אֱלֹהֵינוּ כִּי נָעִים נָאוָה תְהִלָּה:ב בּוֹנֵה יְרוּשָׁלִַם יְהוָה נִדְחֵי יִשְׂרָאֵל יְכַנֵּס:ג הָרֹפֵא לִשְׁבוּרֵי לֵב וּמְחַבֵּשׁ לְעַצְּבוֹתָם:ד מוֹנֶה מִסְפָּר לַכּוֹכָבִים לְכֻלָּם שֵׁמוֹת יִקְרָא:ה גָּדוֹל אֲדוֹנֵינוּ וְרַב כֹּחַ לִתְבוּנָתוֹ אֵין מִסְפָּר:ו מְעוֹדֵד עֲנָוִים יְהוָה מַשְׁפִּיל רְשָׁעִים עֲדֵי אָרֶץ:ז עֱנוּ לַיהוָה בְּתוֹדָה זַמְּרוּ לֵאלֹהֵינוּ בְכִנּוֹר:ח הַמְכַסֶּה שָׁמַיִם בְּעָבִים הַמֵּכִין לָאָרֶץ מָטָר הַמַּצְמִיחַ הָרִים חָצִיר:ט נוֹתֵן לִבְהֵמָה לַחְמָהּ לִבְנֵי עֹרֵב אֲשֶׁר יִקְרָאוּ:י לֹא בִגְבוּרַת הַסּוּס יֶחְפָּץ לֹא בְשׁוֹקֵי הָאִישׁ יִרְצֶה:יא רוֹצֶה יְהוָה אֶת יְרֵאָיו אֶת הַמְיַחֲלִים לְחַסְדּוֹ:יב שַׁבְּחִי יְרוּשָׁלִַם אֶת יְהוָה הַלְלִי אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן:יג כִּי חִזַּק בְּרִיחֵי שְׁעָרָיִךְ בֵּרַךְ בָּנַיִךְ בְּקִרְבֵּךְ:יד הַשָּׂם גְּבוּלֵךְ שָׁלוֹם חֵלֶב חִטִּים יַשְׂבִּיעֵךְ:טו הַשֹּׁלֵחַ אִמְרָתוֹ אָרֶץ עַד מְהֵרָה יָרוּץ דְּבָרוֹ:טז הַנֹּתֵן שֶׁלֶג כַּצָּמֶר כְּפוֹר כָּאֵפֶר יְפַזֵּר:יז מַשְׁלִיךְ קַרְחוֹ כְפִתִּים לִפְנֵי קָרָתוֹ מִי יַעֲמֹד:יח יִשְׁלַח דְּבָרוֹ וְיַמְסֵם יַשֵּׁב רוּחוֹ יִזְּלוּ מָיִם:יט מַגִּיד (דברו) דְּבָרָיו לְיַעֲקֹב חֻקָּיו וּמִשְׁפָּטָיו לְיִשְׂרָאֵל:כ לֹא עָשָׂה כֵן לְכָל גּוֹי וּמִשְׁפָּטִים בַּל יְדָעוּם הַלְלוּיָהּ:
נקרא  2  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה