מידע שימושי מיקסר בוש, קשה לניקוי!!!

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לא יודעת על מה אתם מדברים
יש לי את המיקסר מעל עשור
ממליצה בחום!
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
יווווו עד שלא ניסיתי מיקסר אחר לא ידעתי כמה סבלתי עם הבוש הזה!
והאמת היא שהעדפתי ללוש ביד מאשר להענש בניקוי הקערה המעצבנת הזאת!
מאז שהחלפתי למכשיר שלש עם וו מלמעלה, הפסקתי ללוש ידנית.
 

נורה אדומה

משתמש פעיל
איזה פגיעה אנושה!
המיקסר פצצה,
פשוט מנקים קרוב לסיום ההכנה
וזה הכל!

הוא כמו כל כלי שתשאירו שעות עם בצק, מוגזמים התיאורים כאן.
 

נורית123

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני משתמשת במיקסר בקביעות... במידה ולא מנקים מיד- זה מה שקורה.
ולכן חייבים לנקות אותו מייד לאחר השימוש
אגב, אם למישהו יש וו לישה מיותר אשמח מאוד לקבל
 

mend

משתמש מקצוען
D I G I T A L
טוב
דווקא אני ממש מזדהה עם הנאמר
לאחר 20 שנה של שימוש בקנווד, גיוונו, וקנינו בוש (כמו של @Natan Galant , רק קערה נירוסטה)
מה אני יגיד לכם, הנקיון סיוט!!! :(
אלף חלקים -
רק לשם השוואה, אם בלישת בצק בקנווד היה לי לשטוף קערה ואת הוו מתכת המערבל
כעת בבוש - יש קערה, מקל בסיס של מרכז הקערה, מלוש פלסטיק ומלוש מתכת
מסורבל מעצבן קשה ונאכסססססס

אבל!!!! בצקים בכל אופן נילושים בו הרבה יותר טוב (לדעתי הענייה)
 

פשוש

משתמש מקצוען
יש לי את המיקסר הזה
ואני לא ממליצה לקנות
רק בגלל הניקוי!!!!
פשוט סיוט!
גם אם מנקים מיד. יש בו הרבה חורים קטנים שהבצק נכנס לשם ופשוט לא יוצא.
מה שאני עושה זה להשרות את זה באקנומיקה מידי פעם. אבל עדיין. זה מעצבן!
 

שולי איטח

משתמש מקצוען
מסכימה בהחלט מאוד קשה לניקוי
יש מלא מקומות שנשארו לי שחורים
ואני משרה מייד! אבל אם זה בצק קצת דביק לא עוזר כלום חוץ מלבקש מהבעל לשטוף (אפילו הבחורות מתחמקות)
חוץ מזה שהקערת נירוסטה כ"כ כבדה שקשה לי להרים אותה ולשפוך לתבנית וכמובן בגלל הכובד קשה לנקות

אז לחלות אני משתמשת אבל לכל בצק אחר מעדיפה ללוש ביד
 

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
אגב, יש שם עוד חלק שמומלץ לפרק ולנקות
הראש שעליו מתלבש המקצף/הוו לישה
איך מפרקים?
הופכים את הקערה ומזיזים לכיון הנגדי של הלישה את המוט שמתחבר לבסיס והוא יוצא
מי שלא עשה זאת עד היום יגלה שם "אוצרות"
 

mend

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אגב, יש שם עוד חלק שמומלץ לפרק ולנקות
הראש שעליו מתלבש המקצף/הוו לישה
איך מפרקים?
הופכים את הקערה ומזיזים לכיון הנגדי של הלישה את המוט שמתחבר לבסיס והוא יוצא
מי שלא עשה זאת עד היום יגלה שם "אוצרות"

וזה מה שכתבתי על המון חלקים לנקיון רק אחרי שימוש סטנדרטי.... (בהשואה למיקסרים אחרים כמובן)
 

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב, הכותרת המקורית הייתה "אזהרה! אל תכניסו את השטן הביתה, שהוא כמובן..."
הקוונודים באמת טובים יותר - ויקרים...
 

שלמה ויסברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
@Natan Galant מאז שהתחלתי ללוש ביד בצקים, המיקסר שוכב לו בארון ו...נח לו בשקט על מקומו.
ותאמין לי שזה יצא לא פחות טוב (ואפי' יותר) מהמיקסר עצמו.
בדוק!
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בלישת בצק - הבוש לוקח בגדול
בנקיון בנוחות - ברור שהקנווד
נכון
אבל--- בקנווד הזרוע מלמעלה מתמלאת בקמח כל לישה
ונדבק בחריצים עמוק שאריות של בצק
שאצלי אחרי כמה חודשים התליעו
ויום אחד גיליתי תולעת מעל הבצק
ולא הבנתי מאיפה היא
מבחוץ הכל נראה נקי ובתוך החריצים שישו ושמחו
ובערב פסח אי אפשר לנקות אותו. זה סיוט אמיתי, בלי שום השוואה שבסיס הקלילי והחלק של הבוש
שמחתי להתפטר ממנו!
ושמחתי לעבור למכשיר שברבע זמן עושה עבודה פי 10 יותר טובה.
נכון, הניקוי מעצבן- אבל כמי שאופה המון- שווה את המאמץ לגמרי!!
 

אנונימית חדשה

משתמש פעיל
אני יכולה לתת טיפ, לשים ניילון עבה (אני שמה שקית אשפה שחורה), מעל הקערה ועל זה לסגור את המכסה, ואז נשאר נקי כל החריצים בחלק העליון של הקערה, והמכסה נשאר נקי לגמרי בלי צורך בשטיפה, כמובן שנשאר הנקיון של הפלסטיק הקערה והוו לישה אבל חצי מהעבודה אתם חוסכים.
 

מולטימד

משתמש פעיל
איך הגעתן לבעיית הנקיון.
אני עדיין תקועה עם ההקצפות הדביליות שלו.
שמנת מתוקה בודדת הוא לא מצליח להקציף
ואין להשוות את ההקצפה של לקנווד.
הבצקים באמת פצצה!
החיסרון שלו שהוא חזק ומחזיק מעמד הרבה שנים ולא נשבר :(
חיסרון נוסף שאין לו מהירות נמוכה, כמו לקנווד להתחיל לאסוף את הבצק...


בעניין הנקיון,
ניתן לקחת כוס קרטון ח"פ עם אקנומיקה ולהפוך עליה את הקערה כך שהבליטה האמצעית בתוך הכוס,
חצי שעה ויוצא מצוחצח.
כמובן, מיד לאחר השימוש.

ממליצה על המיקסר למי שמשתמשת יותר לבצקים.
 

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אני יכולה לתת טיפ, לשים ניילון עבה (אני שמה שקית אשפה שחורה), מעל הקערה ועל זה לסגור את המכסה, ואז נשאר נקי כל החריצים בחלק העליון של הקערה, והמכסה נשאר נקי לגמרי בלי צורך בשטיפה, כמובן שנשאר הנקיון של הפלסטיק הקערה והוו לישה אבל חצי מהעבודה אתם חוסכים.
רעיון טוב! תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה