מחסה לשפנים
משתמש פעיל
אנחנו ישלנו נועם 1 כבר 4 שנים חוץ מכמה תקלות זה מכשיר פצצה
יש אחד "מים בריאים" 0533177390 יש לו שרות מצוין
אנחנו לקוחות מרוצים מאד כבר שלחנו כמה עליו וכולם מרוצים
אפשר לשמוע יותר פרטים, מה הם "מים בריאים"?בלת"ק
אנחנו קבוצת אנשים קנינו בר מים
אצל מים בריאים - ישראל שפורן מאשדוד - 053-3177390
מכשיר טוב ושירות הוגן
ותמיד יש עם מי לדבר
מומלץ.
אשמח גםאפשר לשמוע יותר פרטים, מה הם "מים בריאים"?
אפשר לשמוע יותר פרטים, מה הם "מים בריאים"?
תמי 4 פה אחד יש לי אותו כבר 9 שנים ללא תקלותרק תמי 4! האיכות והשירות הטובים ביותר.
גם אם היה חשוב לך 'מצב שבת' הייתי ממליץ על תמי 4, החישוב פשוט: עדיף מיחם שיעבוד 6 ימים בשבוע ללא תקלות ולטווח ארוך מאשר מכשיר שיעבוד כמה שבתות ואז יתחילו תקלות, נזילות וכו' [אני לא מדבר על איכות הלחצנים והפלסטיק וכו'] והוא לא יעבוד אפילו לא יום אחד בשבוע.
בהצלחה.
כמדומני שהלחצנים שלהם דיגיטליים, כך שלא שייך לתת הכשר לשבת...יש אופציה לשבת?חשוב לי מאוד שיהיה גם קרים לפחות בשבת אין איזה מכון ששם על זה הכשר?
דרך המוקד של תמי 4איפה אני קונה?
פעם בחצי שנה מגיע שליח ומביא מסנן, ההחלפה עצמה בקלי קלותואיך עובד החלפת מסנני המים?
מה העלות החודשית?
תשווה באתר ותחליט...מה יותר מומלץ אדג' או אדג'+ ??
צריך לבדוק למשך כמה זמן יש שירות במקרה של תקלה..אם אני בוחרת את זה
זה אומר ששנתיים באים אלי להחלפת המסננים?
ומה אני עושה אח"כ?
צפה בקובץ המצורף 1753151
יש חנויות ייעודיותואיפה אני יכולה לקנות ציוד נלווה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: