מקפיצה
אם בעקבות טעות שלי נכנסתי למינוס חד פעמי של כמה מאות שקלים לאורך 3 ימים (עד שתכנס המשכורת), מה זה גורם ואיך מתקנים את זה?
מממש לא רציני. כל עוד לא חזר משהו. ואם זה מינוס בתוך מסגרת אז בכלל כלום.
בקיצור לא להילחץ
בקיצור לא להילחץ
מקפיצה
אם בעקבות טעות שלי נכנסתי למינוס חד פעמי של כמה מאות שקלים לאורך 3 ימים (עד שתכנס המשכורת), מה זה גורם ואיך מתקנים את זה?
3 ימים לא משפיעים על הדירוג.מקפיצה
אולי תשתפו אותנו במה זכיתם לכזו קפיצה?...
כמובן שהכל בגדר השערות, משתפת לתועלת הציבור,אולי תשתפו אותנו במה זכיתם לכזו קפיצה?...
אז בדקתי את הדרוג שלי והופתעתי לרעה...
הירידה הראשונה היא ממינוס של כמה שקלים בודדים מחוסר שימת לב...
והשניה ממינוס קטן כי החזרנו הלוואה גדולה באותו חודש...
ככה יורדים ממצוין לסביר
השאלה איך ניתן לשפר את זה?
אין לי הלוואה שאני מתכננת לקחת בזמן הקרוב.
אבל יש לי סכום גדול בצד שאני מתכננת לפרוע איתו הלוואה נוספת.
כדאי ?
צפה בקובץ המצורף 1281550
צפה בקובץ המצורף 1281552צפה בקובץ המצורף 1281553
1. אין צריך לשער, באפליקציה מוסבר בדיוק מה השפיע על הדירוגכמובן שהכל בגדר השערות, משתפת לתועלת הציבור,
לפני שלוש חודשים בדקתי את הדירוג שלי והופתעתי לרעה...
הדירוג צנח כנראה כי לא עודכן עדיין שהחזרנו את ההלואה(חלק ממשכנתא)
מצד שני נכנסנו למינוס של כמה אלפי שקלים-60 אחוז מהמסגרת בחשבון לשבועיים בערך,
(היה צריך להכנס לנו סכום כסף, ורצינו כבר להחזיר את ההלואה שהיתה צמודה למדד שהשתולל... אז העדפנו את העלות של מינוס לכמה ימים).
כנראה שעכשיו אחרי שב"ה אנחנו תקופה ארוכה בלי מינוס + ההלואה שעודכנה גרם לקפיצה.
בנוסף הגדלנו עוד את המסגרת אשראי, אבל גם לפני זה ניצלנו פחות משליש ממנה. אז כנראה שפחות קשור.
המסקנה העיקרית שיצאה לי היא שמינוס חד פעמי לתקופה יחסית לא ארוכה לא יוריד את הדירוג לטווח הקרוב.
נכון1. אין צריך לשער, באפליקציה מוסבר בדיוק מה השפיע על הדירוג
נכון,אבל אם המינוס לתקופה קצרה, הדירוג יורד גם רק לתקופה קצרה זה מה שהתחדש לי...1. אין צריך לשער, באפליקציה מוסבר בדיוק מה השפיע על הדירוג
2. משכנתא לא משפיעה על הדירוג. זה לא אובליגו אישי.
3. ניצול מסגרת מעל 50% באמת מוריד דירוג משמעותי.
4. הלוואות סולו - מורידות, וכשמסלקים זה באמת עולה.
5. מינוס באחוז גהוה שנרשם, מוריד. לא משנה התקופה. מוניס באחוז קטן, לא מוריד.
הטווח של המספרים שונה בין שתי החברות ולכן גם הציון שונהמישהו ידע להסביר לי למה יש שינוי כ"כ משמעותי בין BDI לקפטן?
קפטן קרדיט מתחשב בנתונים נוספים שהזנת באפליקציה.אבל עד כדי כך? ירידה ממצוין לטוב? 883 בקפטן קרדיט ו690 בBDI
אבל לא הזנתי שום נתונים באפליקציה?נתונים נוספים שהזנת באפליקציה
יש מצב שביצעת מחיקה?אבל לא הזנתי שום נתונים באפליקציה?
קשה לענות בצורה כזאת.לא ביצעתי שום מחיקה ולא הזנתי שם נתון באפליקציה
אני אשלח אליך הודעה פרטית, 6תוכל לענות.אין לי פרימיום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: