אין לי מושג.
דירוג 843 מתוך 1000, מה זה אומר?? זה נחשב דירוג טוב??
כן.דירוג 886 זה דירוג טוב ?
אם החשבון הזה היה על שם אשתי וכעת אנו משתמשים בחשבון משותף...שלום,
ברשותי חשבון לא פעיל שיום אחד הבנק הנחמד התחיל לגבות עליו עמלת... לא תאמינו...
"חוסר בפעולות!!!",
בכל אופן היה לי שם מינוס כמה שקלים,
שאלתי היא אם אני צריך עכשיו לערער במערכת הנתוני אשראי או שהם מבינים לבד שזה לא אומר כלום...
ההשפעה רק על הדרוג של אשתךאם החשבון הזה היה על שם אשתי וכעת אנו משתמשים בחשבון משותף...
מה ההשפעה על הדירוג?
דהיינו באנו לקחת משכנתא,ההשפעה רק על הדרוג של אשתך
אני חושבת שכן,דהיינו באנו לקחת משכנתא,
זה מפריע גם לי...
כי זה על שם שתינו...
לא?
אתה לא יודע מה תרצה לעשות ב3 שנים הקרובות...למה צריך להיות אכפת לי מהדרוג אם יש לי כבר משכנתא?
זה מעלה את הריביותאז למה זה צריך להפריע לי הדירוג ?
קיבלתי ריביות ממש נמוכות במשכנתא בגלל כל מיני פרמטריםאני לא יודע מה אומר הדירוג אשראי אבל אני יודע שהדירוג אשראי שלי נמוך כיון שהייתי צריך לחתום ערבות להלואה לקרוב משפחה וסורבתי ובכל אופן לאחר מכן לקחתי משכנתא ואח"כ הלואות של אשראי ברגע והכל בסדר
זה מעלה את הריביות
מי שיש לו דירוג אשראי נמוך לא חייב שיסורב לקבלת משכנתא רק הריביות שיקבל יהיו גבוהות יותר
אז או שהדירוג אשראי בתקופת קבלת המשכנתא לא היתה כזאת נמוכה או שיכלת לקבל נמוך יותר ממה שקיבלת מה שבטוח שב3-4 שנים האחרונות דירוג האשראי מאוד רלוונטי אצל הבנקיםקיבלתי ריביות ממש נמוכות במשכנתא בגלל כל מיני פרמטרים
וגם בהלוואות שלקחתי קיבלתי ריבית נמוכה כיון שאשתי הייתה סטודנטית
לא ראיתי שום הפסד או הגבלה בגלל הדירוג אשראי
אז עדיין אני לא יודע מה הלחץ סביבו
במשכנתא לפעמים זה יותר קל מאשר הלוואה לכל מטרה ./ השקעה / שיפוציםקיבלתי ריביות ממש נמוכות במשכנתא בגלל כל מיני פרמטרים
וגם בהלוואות שלקחתי קיבלתי ריבית נמוכה כיון שאשתי הייתה סטודנטית
לא ראיתי שום הפסד או הגבלה בגלל הדירוג אשראי
אז עדיין אני לא יודע מה הלחץ סביבו
זה גורם לירידה מינורית וזמנית, לא משהו דרמטי מידי.מקפיצה
אם בעקבות טעות שלי נכנסתי למינוס חד פעמי של כמה מאות שקלים לאורך 3 ימים (עד שתכנס המשכורת), מה זה גורם ואיך מתקנים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: