יפה.
אחרי שהניק הסיר את החסימה מלשלוח לו, זה לא בעיה...
לא הסרתי כלום, האפשרות הזו קיימת בכל מקרה.מה ? אם יש חסימה, אז הלשונית הזו לא מופיעה ??
חידשת לי !
יפה.
אחרי שהניק הסיר את החסימה מלשלוח לו, זה לא בעיה...
לא הסרתי כלום, האפשרות הזו קיימת בכל מקרה.מה ? אם יש חסימה, אז הלשונית הזו לא מופיעה ??
חידשת לי !
הפרופיל שלו עדיין מוסתר ובכל אופן ניתן לשלוח הודעה פרטיתלא. גם אם יש חסימה, הלשונית מופיעה.
אולם מועברים לעמוד שאומר משהו בנוסח כמו: 'משתמש זה בחר להחביא את הפרופיל שלו'.
אני חושבת שצריך משהו הרבה הרבה הרבה מעבר לזה.....מי שכואב את המצב שנוצר לאחת מחברות הפורום ורוצה לתמוך בצורה סמלית ומקורית
שיעשה לייק להודעה הבאה של @Ruty Kepler
פרוגיסטים יקרים>>> כנסו לכאן>> וואו, מחלקים לכם מארזי מתנה מפנקים בחינם!
פרוגיסטים יקרים, התלהבנו ממכם חברי פרוג, אז קבלו מתנות! גולשי פרוג היקרים אנו בחברת שמחונים כל כך התרגשנו מההיענות המדהימה של חברי פרוג, לקראת החנוכה! תכל'ס? אין על פרוג! ב"ה זריזים מקדימים ומשלוחים רבים כבר יצאו לדרך, למורים, מורות, כלות חתנים, הורים, ידידים וכו'. התרגשנו ממכתבי הברכה שצורפו...www.prog.co.il
ושל @מיכל ב'מי שכואב את המצב שנוצר לאחת מחברות הפורום ורוצה לתמוך בצורה סמלית ומקורית
פרוגיסטים יקרים, התלהבנו ממכם חברי פרוג, אז קבלו מתנות! גולשי פרוג היקרים אנו בחברת שמחונים כל כך התרגשנו מההיענות המדהימה של חברי פרוג, לקראת החנוכה! תכל'ס? אין על פרוג! ב"ה זריזים מקדימים ומשלוחים רבים כבר יצאו לדרך, למורים, מורות, כלות חתנים, הורים, ידידים וכו'. התרגשנו ממכתבי הברכה שצורפו...www.prog.co.il
יש את מגיע לך בבית שמששלום וברכה,
אשמח לקבל שמות והמלצות ליועץ / חברה שמתעסקת במימוש זכויות.
מחפשת מישהו אמין במיוחד ומקצועי.
אשמח להמלצות מניסיון אישי בלבד.
כמו כן,
אשמח לשמוע מה המחיר המקובל שמשלמים על שירות זה.
תודה רבה מראש!
מה קרה לה?מי שכואב את המצב שנוצר לאחת מחברות הפורום ורוצה לתמוך בצורה סמלית ומקורית
הפכה לקרבן עולה על מזבח המבנה הציבורי המושחת שאנחנו שוקעים לתוכו.מה קרה לה?
@hbecker הצטרפה אף היא.מי שכואב את המצב שנוצר לאחת מחברות הפורום ורוצה לתמוך בצורה סמלית ומקורית
אין פרוטוקול מהדיון שאפשר להעלות בצינזור הפרטים האישיים? על זה ודאי אין להם מה לעשות שלא יחשבו שהם יכולים גם להשתיק בלי שאף אחד ידע.הפכה לקרבן עולה על מזבח המבנה הציבורי המושחת שאנחנו שוקעים לתוכו.
יהי רצון שתהא עקידתה כפרתה, שתצא מהסבך, ויעלה האיל לעולה תחתיה אמן.
אשמח אם תמחקי את הציטוטאפשר את המייל שלך???
אני חייבת לשוחח איתך בפרטי...זה ממש דחוף!!!
עד כדי???אשמח אם תמחקי את הציטוט
תודה רבה!
אשמח שתימחקי את כל הציטוטים שצטטת אותיאשמח אם תמחקי את הציטוט
תודה רבה!
אני לא רוצה לתקוע את האף שלי לשם(אני לא קשורה בשום צומת)............בואו נרגע.....
לא ישתיקו אותנו!
עם עיקש תתעקש עם נבל....... וכו'
נס שיש את פרוג כדי לדעת להיזהר, מה עושה מי שאין לו?
חבל שאת ניגררת לקצה השיני של הקירחון......מקודם זה היה דחוףף לך.
אשמח עם גם את יכולה למחוק את הציטוטים......פה נקבר הנושא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: