אני נרשמתי מהראשונים
ועד אתמול יכולתי להזמין ומאתמול זה נחסם
מציאות שזה לא עובד בדקתי בעצמי....
ועד אתמול יכולתי להזמין ומאתמול זה נחסם
מציאות שזה לא עובד בדקתי בעצמי....
שלום וברכה אשמח ליצור איתך קשר לגבי הבעלים של מיי קאר בדחיפות או שתביא לי מייל או ווצאפ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>כל מה שצריך לדעת | MY CAR | מיי קאר
אתם שואלים, מיי קאר עונה! מהו רכב שיתופי? איך מצטרפים? האם השירות כרוך בעלות חודשית? למה זה משתלם יותר? ועוד המון שאלות שבטוח חיפשתם...www.mycar-israel.com
*גילוי נאות: יש לי היכרות עם הבעלים.
תוכל ליצור איתי קשר למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה כזה מסוכן, בהרכב ששכרתי היה פאנצור
כנהוג בדקתי במהירות את הרכב מכל הצדדים ולא ראיתי משהו בעייתי (כנראה עוד היה אוויר בגלגל כשהוצאתי את זה), ראיתי בתחילת הנסיעה שהרכב רועד קצת אבל חשבתי שכך עובדים הרכבים הישנים (אני מגיע מארה"ב שם אין רכבים ישנים כמו פה), אחרי שתי דקות של נסיעה הכנסתי אנשים לרכב ואז זה התחיל לרעוד חזק, מיד עצרתי וראיתי שיש פאנצ'ר, הייתי בהלם בגלל שלא היה כתוב כלום על המסך הקדמי, והייתי אפילו בכעס על זה שהם סיכנו אותי לנהוג ברכב כזה.
דיברתי אז עם החירום של מייקאר והסוכן היה אדוב והבין אותי, היום קיבלתי טלפון מנציג שחיוב אותי 280 ש"ח. אני כזה עצבני עליהם. במקום לתת לי הנחה על נסיעה חינם או החזרה על הנסיעה ההוא שהייתי צריך להחליף גלגל ולנסוע באיטיות, הם מחייבים אותי על פאנצ'ר שזה בעיה שלהם שהחיישן לא עבד.
בקיצור שירות גרוע ביותר.
תחשבו פעמיים לפני שאתם משתמשים בהם.
אני לא יודע למה את/ה מתכוון "וההמשך כמו בישראל"תוכל ליצור איתי קשר למייל r.s.a.h56441 וההמשך כמו בישראל
שלחתי לכם כבר מייל למה אין מענה?ואז
@gmil.com
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: