בדרך כלל בחברות כאלהאז מה זה "הדלק עלינו"?
הדלק בחינם ומשלמים סכום מסוים על כל קילומטר שנסעת
בדרך כלל בחברות כאלהאז מה זה "הדלק עלינו"?
כלל ידוע בעסקים:זה קשור לסיטי קאר?
פשוט ראיתי שמניחים רכבים בדיוק ליד סיטי קאר
הדבר פה יותר גדול האיש פתח חברה בשם סיטי קאר והצליח הלך ומכר את החברה ופתח שוב חברה מתחרה ברוכש של החברה שלוכלל ידוע בעסקים:
פותח חנות או נותן שירות מסוים? תתמקדו במקום שיש כבר חנות באיזור שמוכרת אותם מוצריםכי זה יוצר תחרות וגורם ללקוחות הרגשה של שפע ומבחר והרגשה שחייבים לקנות כאן באיזור, תחשבו סיטואציה שאתם יוצאים לקנות חליפה לגבר - עכשיו יש 2 אופציות: 1. לקנות איפה שהכי קרוב לבית, אולי משהו שכונתי אפילו, 2. בגאולה בירושלים (לצורך העניין) ששם יש יותר מעשר חנויות כאלה - כמובן שרוב הלקוחות יעדיפו את האופציה השניה (אלא אם כן יש סיבות צדדיות לקנות דווקא בחנות השכונתית) ולא רק שיעדיפו אלא שירגישו סוג של "מכאן (מהרחוב הזה..) אני יוצא עם חליפה חדשה ביד" גם אם זה לא כ"כ דחוף כרגע...למה?!
לעינינינו כשיהיה בכל רחוב מבחר רכבים להשכרה מחברות שונות, הציבור פשוט ישתמש יותר בהשכרות מסוג זה וכל החברות ירויחו מזה (אי אפשר לדעת, אולי זה האסטרטגיה של החברה החדשה - וזה מסתדר עם מה שנכתב כאן (קרדיט למי?) שזה שייך לבעלים של סיטי קאר לשעבר - אולי לא לשעבר... )
חשבתם על זה פעם? במקום להתלונן על השגת גבול - שם מונח הפתרון לצמיחה הכלכלית שלך!!!
אז זה בטוח להירשם?? (מבקשים פרטי אשראי).....???
מה פירוש?!זה קשור לסיטי קאר?
פשוט ראיתי שמניחים רכבים בדיוק ליד סיטי קאר
באיזה עיר אתם? אני בק''ס ועדיין לא ראיתי שום רכב שלהםכל מקום שיש רכב של סיטי קאר בחניה אני רואה רכב של מיי קאר חונה לידו
איפהה??יש גם בק"ס כמויות רכבים שלהם
החניון שלהם הוא בק"ס, בסוף נאות הפסגה,באיזה עיר אתם? אני בק''ס ועדיין לא ראיתי שום רכב שלהם
איפה בסוף נאות הפיסגה?החניון שלהם הוא בק"ס, בסוף נאות הפסגה,
אפשר לראות בצילום האווירי של עיריית מודיעין עילית
נראה לי שזה במה שמכונה גן הדסיםאיפה בסוף נאות הפיסגה?
סוף רחוב נתיבות שלום,איפה בסוף נאות הפיסגה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: