אשמח לפרטים וטלפוןמכירה מישהי מאד מאד טובה, שגרה בסמיכות ללניאדו כך שאפשר להזעיק אותה
אשמח לפרטים וטלפוןמכירה מישהי מאד מאד טובה, שגרה בסמיכות ללניאדו כך שאפשר להזעיק אותה
יש בלניאדו מיילדות מדהימות..
חלקן גם מלוות בפרטי..
אם תרצי עוד שמות דברי איתי...
אשמח לשמוע.@דובדבן שבקצפת ,@שרה עטיל אם אתן פה אני ארשום
דיברתי איתה וצריך להזמין אותה מחודש רביעי אני כרגע שבוע 33 ולכן מאד לחוצה אם יש למישהי מידע על המיילדות האחרות אשמח לשמוע.@דובדבן בקצפת
אביגיל דהרי אלופההה מנסיון לקחתי ליילודה פרטית ונהנתי מכול רגע יצא תינוק 4.1 בלי תפרים.
אפשר טלפון /מייל ליצירת קשך איתך.אני לקחתי מיילדת פרטית מהממת שם, אם את צריכה פרטים דברי איתי.
בשמחה רבה, אבל אני בסוף הלכתי בכלל לאסף הרופא.
איך האישפוז שם אחרי הלידה?לאסף הרופא.
לי היה מצוין.איך האישפוז שם אחרי הלידה?
בעיקרון זה ממש נכון,אבל יודעת בכללי שבכל בית חולים,
אם את לא מרוצה מהמילדת, אין לך 'קליק' איתה
את יכולה לשלוח מישהו לדלפק האחיות, שיבקש בשקט ובנימוס, בלי להשמיץ, שיחליפו לך מילדת
זה לגיטימי לחלוטין ומתקבל בהבנה
ענו לך כמה זה עולה?באילו בתי חולים יש אפשרות לקחת מיילדת פרטית?
וכמה עולה התענוג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: