אני זה אני!!!
משתמש פעיל
אני אישית משתמש בחברת בוש (bosh) מכונה חזקה עם שירות לקוחות מעולהאשמח לקבל המלצות על מייבש כביסה וכן על חנויות
מעדיפה בלי צינור, האם מומלץ? מייבשים כאלו טובים ומחזיקים מעמד?
נערך לאחרונה ב:
אני אישית משתמש בחברת בוש (bosh) מכונה חזקה עם שירות לקוחות מעולהאשמח לקבל המלצות על מייבש כביסה וכן על חנויות
מעדיפה בלי צינור, האם מומלץ? מייבשים כאלו טובים ומחזיקים מעמד?
איזה חברה? ממתי?מוכר מייבש בלי צנור 950 ש"ח
אני עקרונית משתדל לא להמליץ, סליחה.@א. שטיגליץ
אני מעוניינת לקנות מייבש מה הייתם ממליצים בין המייבשים האלו:
מייבש כביסה 7 ק ג MIDEA MD100A70/W/6428 - אחריות המילטון יבואן רשמי 3 שנים מלאות - מחסני חשמל
סוג מייבש : צינור שרשורי קיבולת התוף 1-7 ק"ג עוצמת גוף חימום 2000W תוכנית ייבוש הגיינית ייחודית לכביסה עדינה מאוד תצוגת E-LED במרכז בורר ההפעלהwww.payngo.co.il
מייבש כביסה בלומברג 8 ק ג דגם TGA180PZ לבן BLOMBERG - יבואן ראלקו יבואן רשמי - מחסני חשמל
סוג מייבש צינור שרשורי קיבולת התוף 1-8 ק"ג עוצמת גוף חימום 2200W חיישני לחות להשגת ייבוש אופטימאלית Time Saving – תוכניות מיוחדות קצרות וחסכוניות לייבוש פריטים בודדיםwww.payngo.co.il
מאוד יעזור לי
משתגעת מכל המבחר שיש היום ולא יודעת מה יותר טוב
עדיין מרוצים?קניתי אותה לפני כשבועיים, אחרי המון בירורים...
לבינתיים ממליצה מאוד מאוד, עושה את העבודה בשקט ובמהירות, יש הרבה תכוניות וגם בחירה של זמן הפעלה
גם לי היתה ביה דומה בזנוסי (אולי כי אני מכניס ממש מעט יחסית לגודל), והטכנאי שלהם אמר לי שתכלס' אין תחליף להפעלה על זמן, אל תשתמשו בחיישן אלא תקבעו לו זמןאולי מישהו יכול לעזור לי?
יש לי מייבש כביסה של אלקטרולוקס (פרפקט קאר 600) בלי צינור, קנינו לפני שנה וחצי והכביסה לא תמיד מתיבשת עד הסוף ואפילו שאני מפעילה כמה פעמים זה כאילו לא קולט את הכביסה שבפנים.
יש למישהו נסיון עם זה? מישהו נתקל בזה?
אבל אין לי אפשרות לבחור זמן. לכ אני לא יודעת איך להפעיל אלא רק תוכניות.גם לי היתה ביה דומה בזנוסי (אולי כי אני מכניס ממש מעט יחסית לגודל), והטכנאי שלהם אמר לי שתכלס' אין תחליף להפעלה על זמן, אל תשתמשו בחיישן אלא תקבעו לו זמן
חשוב! צריך להיזר לא מידי הרבה בשביל שלא ישרף
אם זה ככה היה תמיד כנראה שאין מה לעשות מלבד להעביר על תוכנית של זמן, כדאי לבדוק תוכניות שונות במייבש אולי יש כאלה שמייבשות יותר.והכביסה לא תמיד מתיבשת עד הסוף ואפילו שאני מפעילה כמה פעמים זה כאילו לא קולט את הכביסה שבפנים.
יש למייבש מנגנון עבודה ומנגנון הגנה שמאפשר לייבש שעות רבות רצוף ללא חששחשוב! צריך להיזר לא מידי הרבה בשביל שלא ישרף
צריך לדאוג שלא ירטב, עקרונית כשיש לחות באויר (גשם וכדומה) זמן היבוש מתארך, אבל אני כך עושה כבר עשר שניםאשמח לחוות דעתך האם אפשר להניח מייבש במרפסת פתוחה תחת גגון קטן?
אני לא בטוח שהמנגנון פועל גם במצב "זמן"יש למייבש מנגנון עבודה ומנגנון הגנה שמאפשר לייבש שעות רבות רצוף ללא חשש
אני טכנאי, אין חששאני לא בטוח שהמנגנון פועל גם במצב "זמן"
כשבררתי על מיבש באחת החניות המוכר סיפר לי על מישהי שהמיבש שלה נשרף בגלל זה וקיבלה חדש,
אבל אם יש למישו מידע בנושא שיעדכן
בכל סוגי המיבשים ובכל החברות?אני טכנאי, אין חשש
אם אתה רוצה הנה תמונה של המנגנוןאני לא בטוח שהמנגנון פועל גם במצב "זמן"
כשבררתי על מיבש באחת החניות המוכר סיפר לי על מישהי שהמיבש שלה נשרף בגלל זה וקיבלה חדש,
אבל אם יש למישו מידע בנושא שיעדכן
זו חובה חוקיתבכל סוגי המיבשים ובכל החברות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: