לי ישהאם יש פתרון מה לעשות עם הצינור שמוציא את החום/אדים?
לא ידעתי שיש כזה דבר...את יכוךה לקנות מייבש בלי צינור
כבר שלש שנים ככה ולא עושה עובש, אבל החדר חנוקרק אל תשאירי את הצינור בחוץ זה עושה עובש בכל החדר
זה מגיע יחד עם המכונה?אני קניתי כזה
קוראים לזה מייבש עם קונדוסר
העדים יוצאים לתוך מגירה במייבש ויש לרוקן אותה פעם בכמה מכונות
ממליצה על זה רק אם אין איך להוציא את הצינור
יש לי את של אלקטרלוקס
להורים שלי יש כזהלא ידעתי שיש כזה דבר...
אבל יש לי כבר מכונה עם צינור
שמעתי שפעם פורסם על משהו כמו קופסא שאפשר לחבר לשם את פתח הצינור, וכל האדים נכנסים לשם
הם מרוצים מזה?להורים שלי יש כזה
עולה בערך 250 שח
מעולה!!!
נראה לי שטכנאי המייבש מכר להם את זה או משהו כזה
לא קשור למייבש קונדנסור - זה משהו אחר
יוצאים ממש מים? או אדיםכדאי לקנות מייבש בלי צינור כמו שהומלץ למעלה. אפשר לחבר בקלות צינור שינקז את המים היוצאים לניקוז של המכונה ולחסוך את הטירחה של ריקון המגרה.
אצלי יוצא אויר חם ויבש מקדימה. ויש מעבה שגורם שהלחות תיהפך למים ותתנקז מאחורה או למגרה או לצינור.אני לא רואה שיוצא מים
גם לנו יש בעיה כזו והחדר נעשה חנוק ומלא באדים.עכשיו מובן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: