התייעצות מייבש כביסה בחדר בלי חלון

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
למי שיש כבר מייבש עם צינור,
אז ניתן לקנות כמו קופסה כזאת שמחוללת את האדים למים, ולקופסה הזאת יש צינור פליטה, שפשוט מאוד מחברים אותו לניקוז של המכונת כביסה,

Goldidea

משתמש מקצוען
יש כאן 2 נקודות
  1. חדר בלי אפשרות להוציא צינור
  2. חדר לא מאוורר
מצד זה שאין חלון להוצאת הצינור, האפשרויות הן אכן מייבש עם קונדנסור מובנה או חיצוני וכן חיבור לוונטה אבל מצד חוסר אוורור בחדר מה שעוזר זה רק וונטה!
לי יש מייבש עם קונדנסור (יש אפשרות לחבר את צינור הניקוז שלו לניקוז של המכונת כביסה או לדלי וכד' ויש אפשרות בקופסה המובנית בו שצריך לרוקן אותה פעם בכמה הפעלות) וכל החדר מתמלא בלחות אם החלון לא פתוח. אולי במכונות עם צינור פליטה זה אחרת...

מוישי

משתמש רשום
ולי יש עם קונדנסור בחדר לא מאוורר ואין לחות משמעותית.

ארנק

משתמש רשום
יש לציין שהקונדוסר הוא פיתרון לחדר שאין בו אפשרות להוציא צינור אך החום שהוא פולט חונק קצת את החדר
לכן לא מומלץ למקם אותו במטבח לדוגמא אלא בחדר שלא נמצאים בו זמן רב
והמגירה של הנוזלים לא זה מה שמפריעה ( בסה"כ מדובר בשליפה של מגירה קטנה לא סיפור קשה בכלל וגם יש נורה שנדלקת כאשר המגירה מלאה ומתריעה לרוקן אותה)

מברור שערכתי לפני הקניה
המליצו לי שרק אם אין אפשרות למייבש רגיל לקנות את המייבש עם הקונדוסר כי זה עוד משהו שיכול להתקלקל במכונה
אבל בסה"כ זה מייבש מצוין
כמובן שתלוי גם באיזה חברה מדובר

lllavital

משתמש צעיר
ארנק ומוישי
תוכלו בבקשה לכתוב איזה חברה של מייבש קונדסור ברשותכם?
אתם מרוצים?

ארנק

משתמש רשום
יש לי את של אלקטרלוקס - מרוצה- לא היה לי משהו אחר קודם

איש חדש

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
יש לי מייבש בלי צינור (קונדוסר),
זה פולט חום מגעיל, לא נראה לי שאפשר בחדר סגור.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה