מיטת תינוק- איזו?

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך

אשד

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דוקא לי יש את של סגל כבר שמונה שנים, ומרוצה ממנה עד הגג.
המעקה עולה ויורד בקלות. ניתן להגביה מעט את המיטה לילדים קטנים יותר. בגלגלים יש מעצור, והכל במצב ממש מצוין.
(כל השנים זה בשימוש ב"ה)
מעלה נוספת (לא יודעת איך זה במיטות אחרות) זה הפירוק שלה. עשיתי כבר מספר פעמים שמחות בבית שהייתי צריכה את החדר לנשים, וכדי שיהיה יותר מקום פרקנו את המיטה לזמן השמחה, כשעוד באותו ערב היא חזרה למקומה. (יש לה פטנט מסויים שמוציאים את הברגים רק של צד אחד ואז זה יכול להתקפל - משהו כזה)

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בקשר למקלרן,
מה זה אומר קבוצת רכישה? מתאים לי מאד המחיר.
מי מארגן? דרך מי?
זה מוגבל לצבע מסוים?
ועד מתי לחכות?

HDAS

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לגבי המקלרן, גם אני לא כל כך יודעת עדיין פרטים, מקווה שבהמשך השבוע יהיו פרטים יותר ברורים.

ח. לב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש לי מיטת משכל ואני ממש לא מרוצה! כנראה צריך הרבה ס"ד גם בזה...
היא התפרקה פעם אחת והחליפו לי את החלק שהתפרק ואח"כ החלקים האחרים התחילו להתפרק... וזה מההתחלה! בסוף היינו צריכים להכניס ברגים בכל מיני מקומות כדי שתחזיק מעמד. יש לי אותה רק 4 שנים...

גילה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
יש לי משכל 17 שנים. היא כמו חדשה ממש! גלגל אחד נשר, אבל קצת התעללו בו.
היא גם עברה פירוק פה ושם.
לפני כמעט שנתיים קניתי שידה של משכל, (ומאד מאד מרוצה) ורק הצטערתי שהמיטה מצוינת ואני
לא יכולה להתאים לשידה מיטה....

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
המלצה שלי, לכו ל'רהיטי אור' בירושלים, זולים ואמינים מאד.
אמנם 'נסיכונת' אולי מעט יותר זולים אבל אני אישית נפלתי אצלם פעמיים. אז אני לא ממליצה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה